De preventie assistente vertelde precies wat ze ging doen.
Kunst gebit wat aangepast, Snel en goed gebeurt
Alles.keurig geregeld, duidelijke taal, vriendelijk personeel
vriendelijk en zorgvuldig
Zij was echt super relaxed, vertelde wat ze ging doen en waarom. Prettige ervaring, zo wordt het bijna weer leuk om heen te gaan.
lang wachten voordat iemand de telefoon oppakt, of de verbinding wordt verbroken Geen spoedafspraak van 5 minuten kunnen maken aan het einde van de dag
Goed, snel en prettige behandeling.
Zij konden mij probleem niet oplossen Dag erna, weet Puur Mondzorg in Appingedam wel waar het probleem zit en werd ik verder netjes geholpen.
Ik vind het vervelend dat ik iedere keer een andere tandarts heb.
Door de gegeven mondzorg is mijn gebit in goede conditie
Goede uitleg van de behandeling met een heldere begroting.
Gebitsreiniging. Goede voorlichting erbij. Tandarts gaf prima uitleg. Wel een andere dan de vorige keer
Het gebit wordt regelmatig op een keurige manier van moeilijke problemen verlost.
Beide dames zorgen ervoor dat het een gezellig tandartsbezoek was, gaven ook goede voorlichting
De schade aan mijn voortand werd snel en mooi hersteld. Mooie wachtkamer bij Mondzorg Delfzijl!
Goed geholpen, ondanks een beetje pijn.
Zie eerder.
Neemt alle tijd voor vragen en legt goed uit. Helemaal prima.
Nieuw gebouw voor mij. Eerste keer in Delfzijl. Leuk ingerichte wachtruimte, rest doet een beetje industrieel aan. Daar moet je van houden. Soort van overdwars geplaatste containers met een lampje ervoor.... Alles wel netjes en keurig trouwens. Ontvangst hartelijk door Baliemevrouw . Wel lange wachtduur, maar dat kan een keer gebeuren. Aardige tandarts en assistente maar had verwacht dat ook het kleine beetje tandsteen in 1 x werd verwijderd daar moest ik weer een nieuwe afspraak voor maken. Dan volgende keer maar alles in 1. Deze praktijk zit voor mij lekker dichtbij das heerlijk. Ow jah, dacht dat ik een andere tandarts zou hebben, zou dat wel graag willen weten. Hou niet van iedere keer een andere tandarts want dan vertrek ik weer.
Goed geholpen maar iedere x een andere tandarts.
beetje lastig bereikbaar door werkzaamheden, verder niks op aan te merken
Tandarts was top en kundig. En informeerde me goed en vriendelijk. Ik was wel erg zenuwachtig en had het prettig gevonden als de assistente daar wat meer aandacht voor had. Ze was vooral de arts aan het helpen wat ook goed is natuurlijk maar als je een beetje bang of angstig bent dan is het fijn als de assistente je een beetje geruststelt, dat miste ik echt. Maar verder prima behandeling. Pijnlijk, maar ja dat hoort er bij, daar kunnen zij ook niet veel aan doen.
Duurswoldlaan 2
9936 HA Farmsum