kon snel geholpen worden
Ging allemaal snel en dat voelt goed
Top behandeling , precies zoals afgesproken .
Geluisterd naar mij ,wat aan mijn gebit moest gebeuren . Geen probleem alles werd naar behoren gedaan. Ik wil daarmee zeggen goed gedaan dankjewel
Zie eerder
parkeren goed vriendelijkheid prima dus geen klachten
Ik werd op tijd geholpen. Zelfs een korte niet afgesproken behandeling aan mijn ondergebit (tand) gedaan. Top. Fijn dat je daar niet voor terug hoeft te komen, maar gewoon even tussendoor kon.
Fijn dat er rekening mee gehouden word dat ik ptss heb
Maar was toch wel een overgang. Lohr had een prachtige praktijk in alle opzichten een 10!!! Deskundig, Ambiance, etc. Ik moet wel wennen. De spoelbakken, dit kan je niet presenteren! Vriendelijke groet, Henriëtte Bruggeman.
Tevreden en goed behandeld.
Duidelijk.
Vriendelijk en rustig behandeld
heb inderdaad een offerte per mail ontvangen. Maar terubellen kon ik niet, kan alleen maar 's morgens. Heb dus mail gestuurd dat ik accoord met de afferte ga, maar heb geen ontvangsrbevestiging of iets van dien aard ontvangen. Had telefoontje verwacht voor een vervolgafspraak.
Snel afspraak kunnen maken, vriendelijke mensen, goede uitleg en direct handelen. Top
Was goed. maar er mankeerde niets aan mijn gebit.
Niets op aan te merken. Vriendelijk personeel en op de juiste manier is er een reparatie uitgevoerd .
Vakmensen
was een leuke goede ervaring.
Ik ben erg bang voor tandartsen, heb slechte ervaringen. Door de rustige, vriendelijke bejegening van alle medewerkers die ik in de praktijk tegen kwam verdween die angst.
Mondhygiëniste haalde me op uit de wachtkamer was gelijk een klik waardoor de behandeling erg prettig is verlopen
Ik wordt altijd snel geholpen bij calamiteiten indien b.v. een kies is afgebroken, dezelde dag wordt ik altijd geholpen. Ook indeien mijn tandarts niet aanwezig is.
Ik ben goed behandeld maar ik heb elke afspraak weer andere tandartsen en assistenten. Met de ene heb ik totaal geen klik en de andere wel. Mede hierdoor ben ik niet geheel tevreden over puur mondzorg, je weet namelijk nooit wie er nu weer aan de stoel zit.
Goede tip meegekregen wat te doen bij gevoelige tanden.
Wordt altijd gevraagd hoe het met me gaat.
Duurswoldlaan 2
9936 HA Farmsum