In de hokjes/behandelkamers kun je alles horen van de hokjes om je heen. Tandarts was erg verwarrend en slecht te verstaan.
Hoefde niet lang in de wachtkamer te wachten. De behandeling was goed en de tandarts wist van te voren van mijn kaakprobleem en heeft daar goed naar gehandeld. Was daar van te voren erg zenuwachtig over.
Ik kom bij lohr weg en ondergebracht bij puur. Ik had goede ervaring bij lohr tot dat ik iedere bezoek een andere tandarts kreeg ook bij lohr. Ik was mijn angst wel kwijt wat zeer positief is maar ben nu behandeld door een niet goed nederlands sprekende dame. En zie nu al tegen op voor het volgend bezoek . Zou graag een andere tandarts wiillen. Ga dit ook aan kaarten bij mijn afspraak die ik nog steeds moet maken. Bij aanbevelen kan ik nog geen nee of ja aan kruisen.
Goed geholpen. Prima overleg
Tevereden en vertrouwen op mijn tandarts
Ik ben zeer tevreden over de behandeling en antwoord over bepaalde vragen,getuigt van deskundigheid
Een goede ervaring
Zerr slecht dedokter kwam niet controle
Prettig geholpen met oog voor de patiënt en duidelijke uitleg en advies meegekregen
Was zeer angstig voor maar ze hebben mij goed begeleid.
De situatie verloopt allemaal vrij zorgvuldig.
Ik vond communicatie van de tandarts niet chill, manier van praten en houding. Ik ben al 16 jaar kom ik bij de mondzorg, maar zo’n gevoel heb ik nog nooit gehad bij de tandarts
Fijn geholpen vlotte afspraak geregeld.
Deskundig, vriendelijk, zorgvuldig
geweest voor wortelkanaal ,wel alweer een nieuwe tandarts .bij vorige wortelkanaal zeer slechte ervaring gehad (zelfs kies verloren) En bij kaakchirurgie het advies gehad .zoek een andere tandarts .Toch gebleven bij mondzorg .De keer er na voor een gaatje weer een andere tandarts en weer een slechte ervaring .Zelf terug gegaan en kreeg een andere tandarts wie het netjes heeft opgelost ,en ook toe gaf dat het ook niet netjes is gebeurd (vroeg nog mag ik u als vaste tandarts,maar jammer genoeg zei de tandarts nee ik ga zelf hier weg .en door u ervaring mag u zelf altijd een andere tandarts of zelf ook weg gaan he )Dus deze keer met moeite gegaan ,maar ziet er voor nu goed uit
Prima geholpen!
geen leuke wachtkamer
Ok
Ok
Zoals boven gemeld ben ik deze keer behandeld door het team van tandarts Loor. Eerst ging ik na 2 jaar eens weer bij de mondhygieniste van team Loor langs wat ook wel nodig bleek. Daarna gelijk door naar de tandarts en bij binnenkomst dacht ik van oh nee alweer een nieuwe tandarts. Ze waren met 2-dames en stelden zich voor en dat ze van het team van Loor waren. De behandeling begon na wat uitleg die ik verteld had wat de problemen bij mij zijn. Deze ging grondig en heel gemoedelijk wat ik heel fijn vond. Alles bleek nu een keer in orde te zijn en kon ik een nieuw afspraak maken. Mijn ervaring een pluim voor team Loos.
Vond de tandarts een beetje moeilijk te verstaan omdat hij uit het buitenland komt.
S.morgens opnieuw passen S.middags terugkomen In Stoel liggen gebit erin en zei na 10minuten zit hij vast tot ziens Puur Mondzorg een fabriek geworden
De behandeling en zorgvuldigheid heb ik tijdens mijn bezoek als goed ervaren. Ging tevreden naar huis. Helaas de volgende 5 dagen veel pijn gehad van waarschijnlijk het verwijderen van tandsteen. Dit nog nooit eerder gehad. Nu een week later is het nog niet helemaal weg. Erg jammer. Was een vervelende ervaring.
Ondanks het toch wel spreken van de nederlandse taal was het accent toch wel een belemmering voor het goed begrijpen van de tandarts. Het oproepen in de wachtruimte was alleen voor mijn vrouw en niet voor de rest van het gezin. Terwijl we een gezamenlijke afspraak hadden .
Duurswoldlaan 2
9936 HA Farmsum