Eerste keer bij PUUR. Vervelende ervaring met assistente, veel pijn gehad door haar behandeling. En tandarts kwam binnen, stelde zich niet voor en zei niet wat hij deed.
Ik had een afgebroken kies en kon bij een andere praktijk geholpen worden. Top!! Niks mis mee, maar dan kom je bij een tandarts die weinig tot geen Nederlands praat. Ik heb wel doorgegeven dat ik hoopte dat mijn kies weer opgebouwd kon worden. Ik heb vaak in de tandartsstoel gelegen en weet ongeveer wat er gaat gebeuren. Maar het is niet goed dat er niets verteld wordt. Als de assistente het zou doen, is dat ook geen probleem. Maar dit is niet goed.
Preventie assistente Yvonne was zeer vriendelijk en duidelijk en kundig in het geven van de behandeling. Tandarts Vincent Blauw is een heel correcte vriendelijke tandarts die zeer zorgvuldig te werk gaat.
De mondhygiëniste hield goed rekening met mijn mobiele beperking. Ik mocht na de behandeling blijven liggen in de stoel. De tandarts kwam vervolgens naar mij toe ipv dat ik naar een andere ruimte moest gaan voor de controle. Maar 1x een transfer in plaats van 2x een transfer van tandartsstoel naar rolrolstoel en omgekeerd. Echt super. Grote nadeel is dat het allemaal wel heel krap is om je met de rolstoel te verplaatsen. De behandelkamer en de gang naar de behandelkamer. Net genoeg ruimte om vd rolstoel in de behandelstoel te komen. Ook was er geen GPK parkeerplaats. Dat ging de mondhygiëniste echter direct melden bij haar baas. Dikke pluim voor de mondhygiëniste dus.
De afspraak verliep heel vlug zeer korte wachttijd werd snel geholpen
Wennen aan de grote ruimte
Moest heel lang wachten ‘s morgens 40 min ‘s middags ook weer 40 min
Vriendelijke medewerkers. Stelden zich voor en een prettige behandeling.
Fijne tandartsen en mondhygiënisten. Ze zijn allemaal aardig en voorzichtig. Geen gerop aan lippen en wangen... Geen lange wachttijden, gewoon prima praktijk.
eindelijk weer eens een tandarts, die zich netjes voorstelde. die warempel mijn klacht kon vinden, ik denk dat ik er al wel anderhalf jaar, misschien zelfs langer, over klaag ! helaas moest de kies getrokken worden, maar ook gedurende de afspraak alles uitleggen en aardig. was het altijd maar zo
Als ik een afspraak maak voor controle en ik kom daar en ik kom eerst bij een mondhygiënist en daarna voor controle. Had ik wel fijn gevonden als dit werd vertelt. Nu ook nog een spoed geval er tussen waardoor ik weer een afspraak moest maken
Behandeling uitgevoerd en uitleg goed te volgen
Dinsdag gebeld voor twee problemen. Zelfde dag nog geholpen aan een kies en twee dagen later aan de andere. Prettige tandarts.
Duidelijke uitleg tijdens behandeling
Goede ervaring sympathieke tandarts en assistente. Goed uitleg
Ik had een kleine klacht aan mijn gebit. Was niet schokkend en niet pijnlijk maar is wel meteen verholpen
Uitskende
De tandarts was vakkundig
Erste controlebezoek dus onmogelijk oordeel te geven. Eerste indruk oké!
Vriendelijk verwelkomd en duidelijke uitleg van tandartsassistente.
Eerste keer geweest nadat Lohr praktijk is gestopt naar Puur mondzorg. Eerst werd mij verteld dat mijn eigen tandarts niet mee is gegaan naar puur mondzorg, oke dat kan. Echter in de afspraak mail niet benoemd dat ik nu een andere tandarts zou krijgen. Dit was ik wel zo gewent bij andere praktijk dat je iig. wist bij wie je in de stoel zat. Dat je 2 behandelingen krijgt is op zicht al nieuw, eerst door de preventie ass, die volgens mij het meeste werk doet. Dit legt ze wel netjes uit en ook de bijhorende kosten werden gemeld. Toen zij klaar was met reinigen en polijsten ging ze de tandarts roepen. De best man keek letterlijk 1 min in mijn mond en liep weer weg omdat er geen bijzonderheden waren. Ik lag nog steeds op de stoel en zag niet wie er achter mij binnen kwam. Prima hoor, als dit prettig werken is voor de ass en de tandartsen maar misschien kan de tandarts zich even voorstellen ??en zijn masker af doen zodat ik weet wie in mijn mond een kijkje neemt. Handen schudden en praatje hoeft niet eens maar dat heb ik echt gemist. Natuurlijk kan ik dit alles ook gemist hebben maar dat zou ik daar zeker als praktijk wat meer aandacht aan geven. De zorg was in mijn ogen was verder goed en de preventie ass was vriendelijk. Ook gelijk nieuwe afspraak gemaakt. Ga het nog wel een kans geven òf deze manier van tandzorg bij mij past.
Weet wat ze doet en vriendelijk
Goed geholpen
Duurswoldlaan 2