Afspraken zijn goed nagekomen en ik ben goed geholpen.
er word echt de tijd voor jou genomen en ze waren super aardig en leggen alles goed uit.alleen hoop ik nu een x op een vaste tandarts
Goede ervaring. Spalk gerepareerd, reiniging, dikke prima.
Aardige tandarts
Prima controle gehad, vriendelijke tandarts en voelde me prima op mijn gemak
Goed geholpen zeer vriendelijk En er werd gewoon Gronings gepraat geweldig
Ben geen fan van tandartsen, dit ook kenbaar gemaakt en daardoor toch een hele positieve ervaring. Mondhygiëniste zeer vriendelijk en begripvol. Ook de tandarts (Vincent) Zeer rustig en begripvol. Nu toch maar weer regelmatig naar de tandarts?
Goede behandeling.
hoefde niet lang te wachten. Behandeling ging goed.
Zeer vriendelijk en geven je de informatie mee die je nodig hebt
vriendelijke ervaring met preventieassistente en met de tandarts.
Vreemd dat de mogelijkheid voor een behandeling van de mondhygiëniste niet besproken werd, bij de oude praktijk werd daarvoor automatisch een afspraak gemaakt.
Helaas kan Puur mondzorg niet tippen aan mijn oude tandarts Lohr. De tandarts is moeilijk te verstaan. De entourage van het gebouw lijkt op een fabriek. Het geheel is geen 8 of 9 maar een povere 6. De namen van de tandartsen zijn niet te onthouden. De voorlaatste keer een Hollandse jongeman gehad. Heel goed.
Half jaar geleden werd mijn hoofd er zo wat afgetrokken door dat kromme haakje. Nu bleef de mond hygeiste dat maar door gaan met dat freeswerk. Dacht ik ze is klaar nee hoor weer op nieuw. Ik heb anderhalve dag gevoelige tanden gehad.
Ben erg goed behandeld.
Ik ben goed opgevangen en behandeld
Top en netjes en correct behandeld.
De mondhygiëniste heeft mij heel goed uitgelegd wat aan de hand is en de behandeling ervoor Toppie
Ik was bij de mondhygiëniste Agnes (perfect) in tussen tijd komt tandarts Alice binnen. Zegt "wie hebben we hier"? Kijkt even in mijn mond. Alles goed en gaat weer weg. Ik heb een neurofibroom in mij mond gehad. In mijn gegevens staat ook dat mijn mond hier op gecontroleerd wordt ieder half jaar bij de tandarts. Is afgesproken met het ziekenhuis. Dit gebeurt helemaal niet. Ik ben uiteindelijk na mijn tweede slechte ervaring (qua werkmethode) overgestapt naar een een andere tandarts binnen mondzorg.
Er was wat veranderd in de werkdagen van mijn mondhygiënist, daardoor had ik nu een vreemde. Dit had ik graag van te voren geweten. Ik ben een angstpatient en ben gehecht aan een vast persoon, waar ik vertrouwen in heb
Werd heel vriendelijk en goed geholpen.Zeer tevreden over deze Preventie assistent.
alles was goed
Jammer dat ik moest wachten. Receptie was erg druk met andere zaken, geen welkom.
Duurswoldlaan 2
9936 HA Farmsum