Als kind had ik een hele fijne tandarts. De bezoekjes waren altijd erg ontspannen en dus waren we nooit bang of angstig. Dit veranderde toen we moesten overstappen naar een andere in Delfzijl. En deze bezoeken werden gekenmerkt door veel pijn, ongemak en stres. Dus na vele nare ervaringen ben ik lang niet meer naar de tandarts geweest. Uiteindelijk na vele jaren besloten toch weer heen te gaan en een afspraak gemaakt bij Puur. En zo kwam ik terecht bij Dhr. Ilchev. En dit was het begin van een groete verandering ! Deze zeer vakkundige arts nam de tijd en legde het hele proces zeer goed uit. En wist me op mijn gemak te stellen door alle handelingen te benoemen. Ik wilde graag een verdoving voor de behandelin aan want door de vele gemiste jaren heb ik wel vele gaten gekregen. Maar zelfs de injectie heb ik niet gevoelt. En voor ik het wist was ik al klaar met de eerste behandeling ! Dus na al die jaren eindelijk weer zonder stres naar de tandarts gaan is een hele verademing. Mondzorg is erg belangrijk en ik wens iedereen een tandarts toe die net zo bekwaam en kundig is als Dhr. Ilchev.
de tandarts en de assistent zijn belangstellend en erkennen de klant. Er heerst een ontspannend sfeer.
Hele lieve goede tandarts en assistente. Heel zorgvuldig,overlegd en behandeld.
Het was een nare ervaring. Ik wil ook graag een andere tandarts, want bij dhr. Ilchev voel ik mij niet prettig. Hij laat merken dat hij mijn duizeligheid maar onzin vindt. Zijn hele toon is onprettig, dominant, híj weet het beter. Maar conact met hem lukt niet. Hij mompelt wat terwijl hij met mijn gebit bezig is, maar ik wil dan graag weten: hoezo plak? Ik poets zo goed. Wat kan ik dan meer doen? Ik ben 77, zuinig oo mijn gebit en ik wil graag een tandarts met wie in contact heb én die mij respecteert.
Helaas heb ik nu al een aantal keer een andere tandarts gehad die de nederlandsche taal niet beheersen Dat resulteert in onbegrip en verwarring Graag zou ik willen dat ik een en dezelfde tandarts heb voor mijn behandelingen Ook vind ik het storend dat ik als een kind behandeld wordt als het om het poetsen van mijn tanden gaat M.a.w. zorg ervoor dat je personeel hebt die je goed kunt verstaan
Fijne ervaring, gezellige en kundige tandarts. Had oog voor mijn 1-jarige zoontje en gaf geruststellend en goed advies!
vriendelijk en goede behandeling deskundig
Goede behandeling
Helemaal prima
Op 6 juni een erg vervelende ervaring gehad.in deze voor ons bekende praktijk. Zonder overleg op zeer pijnlijke wijze behandeld door een slecht nederlands sprekende arts. Signalen van pijn en twijfel genegeerd. Een vervolggesprek door een college weird gelukkig goed opgepakt
We zijn beiden tevreden . Ook na de toelichting.
Altijd een vriendelijk woord, goede uitleg en aandacht voor de mens.
Goed.
Geen persoonlijke aandacht en tijd voor mijn vragen de keuze die hij gaf moest ik even snel beslissen ivm tijdsdruk. Geen fijne tandarts, praat heel zacht moeilijk verstaan baar Koud in tandartsruimte
Het is weer fijn om naar de tandarts te gaan
denk in plaats van half jaar naar jaar controle ben niet verzekerd
Prima!
probleemloze zorgvuldige behandeling, Adequate snelle aanpassing van mijn afspraken naar een nieuw tijdstip
Heel goed. Yvonne is de meest vriendelijke mondhygieniste die ik ooit gezien heb. Waarvoor mijn dank
Prima geholpen.
Gewoon goed en netjes geholpen. Men deed wat was verteld.
I got help on how I should brush my teeth to slow down the speed of tooth decay. Thanks to dentist advice or any in charge.
Duurswoldlaan 2
9936 HA Farmsum