Was deze keer zeer verbaasd dat het bleek ( na al 16 jaar client te zijn ) er nu blijkt dat mijn mond hygiëne niet goed bleek te zijn. E.e.a wert toegelicht door de mondhygiënist. En later bevestigd door de tandarts. Oplossing verwijderen van twee verstandskiezen en heel plan met onderhoud door middel van stokers, borsteltjes en door de mondhygiënist veel polijst werk. Ben erg benieuwd hoe e.e.a zich verder ontwikkelt. Verstandskiezen staat gepland voor verwijderen. #Tandvlees
Goed geholpen,wel ff wachten maar dat hoort erbij.vriendelijke en attent naar de jongens. Jongens waren niet bang,wel nieuwsgierig.
Door de altijd relaxte ( of ik zie het verkeerd) sfeer in deze praktijk is het altijd ontspannend om in de stoel te mogen zitten. Altijd even vriendelijke personeelsleden die geen praatje schuwen, en toch altijd weer vakwerk afleveren.
100% tevreden
Werd heel goed geholpen.
Net als altijd ben ik plezierig en goed geholpen door tandarts Mulder
Deskundig ,vriendelijk goede uitleg .Zowel bij binnenkomst als in de behandelkamer
Ben nog afwactend
Aan de balie heel vriendelijke dames. En de tandarts nog net als vroeger, Heel goed in zijn beroep.
Het persoonlijke is er wat af eerder kende je elke assistente Nu als je er komt is het elke keer een andere
Het gaat allemaal een beetje anders dan voordat de tandarts bij PUUR mondzorg zat. Ik moet er nog een beetje aan wennen. Wat minder tijd van de tandarts zelf. Het is niet persee slechter, gewoon anders. Wel heel fijn met gepolijste tanden naar huis gegaan en een erg leuke assistente. En de tandarts zelf is geweldig.
Ik ben van de pijn af
Het is een fijne praktijk en aardige mensen..
De preventieve reiniging was uitstekend
Geen gezeur, gewoon controle en weer gaan.
Het is altijd een prettige ervaring.
Ik heb veel vertrouwen in de tandarts
Ik ga met plezier naar de tandarts.
Eerste bezoek aan deze praktijk, sinds de overstap van mijn huidige tandarts.
Erg fijne, vriendelijke mensen. Goeie behandelingen gehad, wordt altijd netjes en goed geholpen.
Prettig
Al zo'n 25 jaar komen wij bij tandarts Mulder en nu ook bij zijn collega's. In alle opzichten zijn wij heel tevreden: prettige sfeer, goed contact en de goede behandelingen die zorgen dat je gebit goed en gezond blijft. Ook goed advies over mondhygiëne.
Eerste keer En prima ervaring Extra aandacht voor de vriendelijke receptioniste Zij maakte het bezoek extra leuk
Behandeling met mini pauzes er tussen vond ik prettig.
Nette ontvangst vlot geholpen
Hoofdweg 141 A