Ik had mijn halfjaarlijkse afspraken staan. Door ziekte kon gebitsreiniging niet doorgaan, kan gebeuren. Vervolgens afspraak om 11:40 uur, toen ik vroeg om 12:10 waarom ik nog niet opgeroepen was? Kreeg ik met een snauw te horen; "je wordt vanzelf opgeroepen, wacht gewoon in de wacht ruimte" anderen die daar wachten hadden ook zo iets van nu is het wel genoeg zeker! Ik ben voornemens om een andere tandarts te zoeken, de bejegening is onfatsoenlijk, en zeker niet klant vriendelijk! Helemaal als je elke keer als je bij de tandarts weg komt binnen 1 week een extra factuur krijgt, aangezien de kosten bij PUUR mondzorg hoger zijn als gebruikelijke kosten.
Afspraak wordt op de dag zelf te vaak verzet, dit gebeurde twee keer, derde keer is het gelukt om van uw kant de geplande tijd na te komen. Hierdoor heb ik onnodige kosten gehad. Graag € 300,- op mijn rekening NL54RABO 0309624053 't.n.v. J. Groot Wassink overmaken.
De mondhygiëniste was erg negatief, ruw en denigrerend.
ze hebben hun best voor mij gedaan.
Na meer dan 30 jaar een nieuwe tandarts
Perfect.
deskundige personeel en vriendelijk
Zeer bekwaam
Goede hulp. Het was een grote ingreep veel pijn nog steeds. Maar tandarts Mulder heeft mij weer heel goed begeleid. Ik heb een enorme angst voor de tandarts maar hij stelt je altijd zeer op je gemak.
goede controle en aanpak problemen voortand
..goed
vriendelijk en correcte behandeling.
Ik ben erg tevreden over de zorg bij Puur mondzorg Bellingwolde. Ik werd precies op het tijdstip van afspraak geholpen. Deskundige uitleg over de mondverzorging en alle medewerkers zijn prettig in de omgang.
Correct geholpen, goede uitleg (ook op de foto’s). Fijn team
Rustig, neemt de tijd
Altijd goed
Ik woon op 6 min van de praktijk. Ik vergeet mijn afspraak om 14:00 mijn fout. "U krijgt een rekening voor de gemiste afspraak", tuurlijk. Gaat u maar zitten voor de vervolgafspraak van 14:30 bij de tandarts. dus om 14:53 ga ik naar binnen vervolgens 23 min gewacht, (dus om 14:53 ga ik naar binnen) 3 minuten "behandeling" en klaar. Volledig consult in 3 min, en ja ik heb het gecheckt qua tijd. Dus zodra ik de rekening van de gemiste afspraak krijg krijgt Mondzorg ook een rekening van 23 min van mij. Receptie niet bezet, dus dan via deze weg
Priema behandeling was zo weer weg.
Ben goed geholpen door tandarts mulder
Er is duidelijk aangegeven hoe het gebit er aan toe is. Er was tijd om alles over de algemene gezondheid aan te geven.geen gehaast tijdens gesprek. Prettige behandeling.
Onze vriendelijke tandarts constateerde snel het issue en plande een vervolgafspraak met haar in.
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde