Ik ga met plezier al 17 jaar naar deze tandarts.
Goede behandeling.
goede service, klantvriendelijk en goede hulp/advies
20 jaar bij Dhr Mulder, een hele goed Tandarts en hij neemt tijd voor jou
Ging rustig te werk, ik kreeg goed uitleg, over wat er aan de hand was, en hoe het het beste kon aangepakt worden, ik ging met een grote glimlach het praktijk uit, tot over een half jaar:-)
Al jaren klant bij de Heer Hartog, en wij altijd tevreden
Goede uitleg tijdens de verrichtingen Plezierige omgang en vriendelijkheid door zowel Cees, de assistent en receptie.
snelle hulp bij verloren vulling professioneel uitgevoerd
Komen vriendelijk over.
Het is er niet op vooruit gegaan sinds het PUUR is geworden. Voorheen zeer tevreden.
Altijd vriendelijk en persoonlijke behandeling
Altijd een gevoel dat je er toe doet!
Geweldige, vriendelijke, tandarts. Legt alles duidelijk uit, gaat voorzichtig te werk. Al het personeel bij deze tandarts praktijk is zeer vriendelijk.
Had enorm veel pijn en kon snel behandeld worden.
Ik was nog niet eerder geweest, maar 1e indruk is goed Alleen erg lang wachten voor de tel om een afspraak te maken, mijn advies zou zijn om aan te geven de hoeveelste wachtende je in de rij bent Gebeurd bij de huisarts ook, en vind ik persoonlijk prettiger
Ben bij Gudrun geweest om kennis te maken. Erg rustig en vriendelijk en met begrip voor mijn “tandarts-angst”
vulling eruit gebeld nog dezelfde dag verholpen top.
Dit was mijn eerste keer in Bellingwolde, maar wel bij mijn eigen tandarts. Goed bevallen. Goed behandeld.
Ben al jarenlang patiënt van Cees Hartog en zeer tevreden
Al jaren tevreden met tandarts Mulder! Vriendelijk, rustig, kundig.
Super snelle behandeling, altijd fijn contact met Jelle en team.
Altijd vriendelijke personeel. De enige probleem is dat ik altijd een rekening krijg omdat mijn tandartsverzekering bij een andere maatschappij is dan de bassisverzekering. Maar daar kan de praktijk niks aan doen.
Zeer vriendelijk personeel
Ons gezin komt al 22 jaar bij deze tandarts en ze zijn goed met cliënten die bang zijn. Ze vertellen wat ze gaan doen en stoppen als de cliënt daarom vraagt.
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde