Vriendelijk en geinteresseerd !
Zelfde dag al een afspraak en daarmee is alles gezegd
Zie boven
Controle ging als altijd . Geen probleem.
had me voorbereid op trekken van afgebroken kies. Maar gelukkig kon deze met een stift en vulling nog weer gerepareerd worden.
geholpen op afgesproken tijd. kleine reparatie direct verholpen. vriendelijke tandarts en assistente.
Het is altijd fijn en goed bij Jelle als tandarts. Het is wel goed te merken dat niet alles meer is zoals vroeger, overal zit iets tussen en het is zoveel meer zakelijker. Gelukkig het moment in de stoel nog altijd fijn zoals altijd.
Goedendag, omdat u ernaar vraagt: het was mijn eerste bezoek aan uw praktijk, ik belandde in de stoel van tandarts Gudrun Ochsenfarth. Ik vond haar wel heel erg zakelijk en onpersoonlijk, er was geen enkel contact tussen ons, ze stelde zich ook niet voor. Niet prettig. De volgende keer vraag ik om een andere tandarts. Het was een koude kermis na mijn vorige tandarts bij wie ik meer dan dertig jaar in de praktijk ben geweest. Als ik al niet terugga. Daarna kwam ik bij preventie-assistent Shirley Soppe. Achteraf bevreemde mij dat (toen ik haar functie had gezien), omdat ik in de stoel van een mondhygiënist zou komen, stond in de mij vooraf toegestuurde email met informatie. Maar verder niets dan lof voor Shirley; laat ik zeggen: qua persoon het andere uiterste van mevrouw Ochsenfarth, die overigens de helft van haar zinnen in het Duits deed. Shirley vond ik heel aangenaam en bijna een feest om bij in de stoel te zitten. Vriendelijke groet Stella van Zanten
Ik ben niet meer bang voor de tandarts
100% vertrouwen in de behandeling . Prettige , zeer proffecionele tandarts en assistenten. Hier voel je je geen nummer, er is nog tijd voor een praatje.
Geen nummer maar mens
ik doe 1 beoordeling verdeeld over 2 behandelingen .1 was een controle moment die niet door hartog is gedaan waarvoor ik speciaal had gevraagd . en ik kreeg een uitleg voor behandeling komende tijd , zonder de vraag hoe ik daar in sta . de ander was een stuk kies wat was afgebroken , deze behandeling door een ander tandarts dat vond ik geen probleem . blij dat ik die zelfde dag geholpen kon worden
fijne tandarts Jelle Mulder en de mondhygieniste doen prima hun werk en zeggen wat ze doen en vragen hoe het met je is.
Naar de tandarts gaan is voor mij altijd angstig. Maar de manier van aanspreken etc. stelt je gelijk op je gemak.
Wordt veel zorg besteed aan de controle
Zeer vriendelijk. Ontspannen sfeer. Tijd voor grapjes.
Goede behandeling en duidelijke informatie/afspraken.
Zou worden terug gebeld..moest er zelf achteraan. Lange wachttijden voor vervolgafspraak In Hoogezand. Terwijl je met pijn naar de tandarts gaat.
Zeer snel geholpen en doorgestuurd naar de kaakchirurg. Alles binnen twee dagen opgelost.
Nette praktijk
Ik kom al een kleine 40 jaar bij Hartog en altijd leuk.
Vlotte behandeling, geen lange wachttijden, super fijne tandarts én assistente. Prima!
Tandarts Mulder is al jaren een vertrouwd en kundig gezicht voor mij en inmiddels oo voor mijn gezin.
Nieuwe assistent stelde zich netjes voor. Veel nieuwe gezichten gezien, wel even wennen.
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde