Prettige ervaring
Zeer prettig
….
Ze waren vriendelijk in één woord geweldig
Zoals altijd zag ik niet tegen dit bezoek op. Niets duidt op haast of tijdgebrek. Aandacht voor klant en gebit in alle rust. Kundig.... Offerte werd beloofd door invallende tandarts ivm schade aan voortand. Deze werd dezelfde dag nog via de mail opgestuurd. Chapeau!
Ik kan deze praktijk bij iedereen aanbevelen , de reden is eigenlijk al beantwoord in alle vragen. Met vriendelijke groet Hemmo Ijzer.
netjes vriendelijk kundig
Vind het prima daar
Je komt eerst bij een centrale. Die stelt een aantal vragen. Geen idee waarom. Dan wordt je pas doorverbonden en die persoon stelt dezelfde vragen. Je bent dan 6 minuten verder. De manier van facturen is een crime. Veel te omslachtig en absoluut niet klantvriendelijk.
De tandarts zelf maar heel kort gezien. Maar de assistente nam alle tijd. Super ervaren en passie voor haar werk. Dit is aan alles te merken. Ik kom al vanaf jonge leeftijd in deze praktijk. Eerder was het echt een dorps praktijk. Nu oogde het heel druk en wat minder persoonlijk in het algemeen. Maar de behandeling had er niet onder te leiden en dat is het belangrijkst.
Net als anders ook maar alleen allemaal andere mensen die je niet kent die er wandelen
Vlotte zorg, fijne mensen.
Snel en deskundig behandeld
Ik heb angst maar daar word naar geluisterd. Word altijd op mijn gemak gesteld.
Iedereen even vriendelijk. Werkwijze goed en secuur.
Door Kees Hartog ben ik bij jullie gekomen. Kees is al bijna 38 jaar mijn tandarts. Verandering vind ik niet prettig.
De tandarts is kundig, heeft een luisterend oor, voor wat de patiënt hem vertelt en neemt geen enkele risico, zodat hij niets over het hoofd ziet.
Ok
Zeer goed en deskundig
in tegenstelling tot mijn voorlaatste bezoek kan ik melden dat ik de algehele sfeer prettiger vond. vorige keer was ik noga overrompeld door alle nieuwe gezichten vb aan de balie. sfeer was zakelijk. nu meer vriendelijkheid en geen drukte van heel veel mensen die in de praktijk liepen. was de vorige keer echt heel opvallend. uit alle deuren kwamen en gingen mensen die ik nog nooit gezien had. ook het enigszins " opdringen" van de mondhygieniste vond ik niet prettig. alsof je zelf niets meer te vertellen had over je eigen gebit. Bij Jelle voel ik me al jaren in goede handen en op mijn gemak. dat wil ik ook graag zo houden. Bij veranderingen is het belangrijk dat er tijd genomen wordt om mensen te laten wennen aan de nieuwe situatie. het gevoel van haast en dat er geen tijd voor is, is niet ok. Maar bij deze afspraak voelde ik dat er al verbetering is. maar goed het mijn mening en mijn gevoel.
Een zeer fijne tandarts die je op je gemak steld tijdens de behandeling met vakkundig personeel
goed.
Hoofdweg 141 A