zie boven
Snel vriendelijk duidelijk
Prima behandeld, zeer vriendelijk.
nog steeds dezelfde tandarts als in Blijham, al jaren tevreden
We mochten tussendoor komen omdat ik klachten had aan mijn tandvlees.
Aardige mensen
we zijn een nummer , wordt door verbonden en doorverbonden en terug verbonden als ik vraag heb over behandeling of verzetten . bij vraag over uitleg niet netjes te woord verstaan . met een zucht en een tss nou ja , nee vind dit niet correct . uitleg gevraagd mbt tot 30 minuten afspraak ivm reinigen door een aas of mondhygiëniste . was hier niet van op de hoogte en wat als wij dit niet willen of als dit niet binnen onze verzekering valt , of niet zouden kunnen betalen was het antwoord dat we dan misschien uit moesten kijken naar een ander praktijk
Puur mondzorg Ik vind het een goede tandarts praktijk Alleen ik heb het liefst 1 assistent naast de tandarts Niet elke keer 1 andere Uitleg waarom ik ben heel bang voor de tandarts Als er dan elke keer een andere assistent bij zit is Voor mij niet te doen dat is niet te doen dat helpt mijn angst niet goed Gr fenny
Heel fijn
Ik mis de persoonlijke, gemoedelijke praktijk zoals voorheen. Nu kom je binnen, opent je mond, er wordt gekeken/behandeld, indien nodig komt de tandarts nog even kijken en dat is het. En natuurlijk weet ik dat ik daar enkel kom voor mondzorg. Het voelt alsof ik een gebit breng waar geen persoon aan vast zit. Het voelt voor mij niet meer fijn. Ben dan ook blij dat ik hooguit 2 x per jaar voor controle moet. (Parkeerterrein is te klein)
Heel fijn, nemen echt rustig de tijd voor je en denken mee. Mijn dochter is ook niet bang meer.
Geen wachttijd ,wel jammer dat preventieassistente ziek was.
De tandarts is vriendelijk en neemt voldoende tijd voor mij.
Nette ontvangst, vriendelijke tandarts waarbij ook tijd is voor een praatje. En heel fijn dat je een gecombineerde afspraak kunt maken met tandarts en mondhygiënist.
Afgelopen maandag had ik een afspraak bij de tandarts ivm het opvullen van een open ruimte tussen mijn voortanden. In nog geen kwartier tijd was dit klaar. Mijn tand zelf is scheef afgeslepen en de vulling tussen de tanden is lelijk en niet netjes geplaatst. Toen ik in de auto zat om terug naar huis te gaan ben ik omgekeerd om naar mijn tanden te laten kijken. Een andere tandarts heeft voor mij iets van de vulling weggeslepen. Echter ben ik nog erg ontevreden. Mijn tand is dunner en afgeslepen. Tevens klopt de vorm van mijn tand niet meer.
Goede tandarts die goed uitleg geeft.
Het is een goedlopende praktijk met goed personeel, die kundig is. Worden meestal vlot geholpen. Vooral complimenten aan Merel, preventief mond hygiëniste. Ze is zeer zorgvuldig en netjes en bekwaam, zij is op plekken van mijn gebit geweest, waar nog nooit iemand geweest is. Ze is echt fanatiek. Maar medewerkers werken goed samen, en allemaal kundig in hun werk
I.v.m. corona waren er teveel mensen in de wachtkamer. ( 7 personen )
is al jaren goed
ik ben al jaren zeer tevreden over Puur Mondzorg te Bellingwolde, en wordt bij pijnklachten snel geholpen
Veranderd van tandarts, hoofdzakelijk voor een betere mobiliteit. Hoef nu niet meer met de auto, kan nu met de fiets of lopen. Vooraf aan de behandeling een fijne eerste gesprek, stelt je gelijk gerust. Goede keuze.
Zoals gebruikelijk.
goed en zorgvuldig
Zoals altijd kundig vriendelijk en prettig geholpen door Jelle. De assistentes zijn ook allemaal even vriendelijk. Ben al jaren bij Jelle en wil geen andere tandarts . Weet dat Jelle een tandarts is die behoudend is. Fijne kerel.
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde