Zeer vriendelijke en vakkundige mensen.
Met zorg voor mijn historie wordt ik altijd serieus geholpen. Dat neemt stukje angst weg.
De tandarts is in mijn ogen heel bekwaam en vriendelijk. De medewerksters zijn ook heel vriendelijk.
Altijd vriendelijk, behulpzaam en deskundig!
Alles keurig geregeld, zowel Jelle als zijn assistente(n) en voldoende tijd/aandacht voor controlebeurt.
Ben zeer tevreden
Op tijd geholpen Deskundig en klantvriendelijk geholpen Goede communicatie Alleen stond het pin automaat niet op de balie
Eerst door de tandarts onderzocht en daarna door de mondhygienist, top!
Binnen een week een vervolgafspraak!
Het is een goeie tandarts
Goed, goede voorlichting, gemoedelijke sfeer.
Duidelijk mailing afspraak en herinnering!
Aardige tandarts, ze staat niet in rijtje hieronder, was intake
Ik ben over alles heel erg tevreden
Alles is prima. Vind het alleen jammer dat er zonder over leg een afspraak met mondhygiënischste is gepland bij de jaarlijkse controle. Dit brengt kosten mee, maar wordt niet genoemd Maar dit is van de laatste tijd, toen het bedrijf Puur werd. Voorheen was dit nooit het geval
Ik ben tevreden over deze tandartspraktijk en hun medewerkers.
Klant vriendelijk
Bij constatering van wat er moet gebeuren krijg ik de keus of het gelijk kan of dat ik op een later tijdstip behandeld wil worden. Dit vind ik heel fijn.
Vorige week afspraak met andere tandarts dan voorheen. Ik ben uitstekend behandeld door deze tandarts. Ik vind het jammer, dat je telefonisch een centraal nummer belt van Puur Mondzorg. Te algemeen. Echter wel goed gesprek.
Voor 1 e keer hier geweest. Prima ontvangst en goede uitleg over de gebitscontrole.
Was goed heel vriendelijk altijd.
Duidelijk en de vragen werden duidelijk beantwoord en zorgzaam
Ik ben erg bang voor de tandarts. Mijn angst komt nog uit de tijd van de schooltandarts. Tandarts Mulders is erg rustig en goed.
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde