Ben zeer tevreden over mijn tandarts lieve rustige man die goed zijn werk doet.
Houden rekening met mijn gevoel , en ook hele fijne assistente !
Ik heb door verhuizingen al vele tandartsen gehad, maar ben over mondzorg Bellingwolde, zeer tevreden. Klachten, gevoel, wordt goed naar geluisterd en zowel voor, als tijdens behandeling wordt het gezegd en uitgelegd wat er gebeurt.
Prima verlopen
Ik ben ontzettend bang voor de tandarts. Maar ik ben de drempel over en word hier zo goed geholpen. Veel geduld en begrip, heel fijn!
Ik kan altijd goed overweg met de tandarts in Bellingwolde. Het was niet de fijnste behandeling ooit die moest gebeuren maar vertrouwen in de tandarts en van te voren weten wat er ongeveer moet gebeuren is een grote hulp.
Voor het eerst nieuwe tandarts. Niet voorgesteld. Kwam gehaast over. Constateerde aantal gebreken. Hoop dat het goedkomt. Niet zoals ik gewend was van mijn vorige tandarts Cees Hartogh.
Adequate en uitstekende behandeling, waarbij je je op je gemak voelt.
Vriendelijk ontvangen
Er werd rekening gehouden met de pijnklachten.
Door mijn angst voor de tandarts als er iets gedaan moet worden in mijn mond word ik hier heel netjes begeleid in alle rust en met vertrouwen. Dat vind ik heel plezierig de stap voor mij naar de tandarts toe is heel groot en word op deze manier een stuk kleiner. Dank u wel
Kreeg snel een afspraak maar moet nu wachten op afspraak kaakchirurg
Een voor mij nieuwe tandarts heeft zich niet voorgesteld. Ging direct aan de slag met mijn gebit, ik stond zo weer buiten
Prima geholpen ,door eigen tandarts.
Hallo PUUR Mondzorg Ik ben heel tevreden hoe het gegaan is. Vooral dat ik een afspraak had dat ik niet kon dat ie verzetten naar een andere dag en datum
vertrouwd en vriendelijk en deskundig
Snelle halfjaar controle.
agressieve en commerciele benadering. geld verdienen lijkt belangrijker dan zorg verlenen. tip; personeel elders parkeren.
Toen Cees Hartog z'n eigen praktijk nog had deed hij het weghalen van tandsteen gewoon tijdens de controle. Nu werd er "ongevraagd" een afspraak met de mondhygiëniste achter zijn afspraak aan gedaan. In eerste instantie vind ik dit vreemd, maar de behandeling was wel uitgebreider, dus ga er dan maar vanuit dat ik er meer bij gebaat ben.
Belangstellend, accuraat en open reactie op vragen.
Altijd vriendelijk en respect
Vlug geholpen.