Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen. Iedereen straalt rust uit. Heel fijn!
Goede tandarts ga je zonder angst heen
Altijd keurig en pijnvrij geholpen
Ik heb snel een afspraak kunnen maken Jammer dat de geplande tijdstip niet correct was en dat in twee keer moest bellen ivm doorverbinding naar de praktijk in Bellingwolde Afspraak was half uur later als gepland
Niets aan toe te voegen.. gewoon goed!!
nette praktijk, korte wachttijden, echter voelt men zich meer een nummertje als eerder. Daarnaast is een adreswijziging in het verleden niet goed uitgevoerd, waardoor ik te maken had met een verhoogde rekening.
Ik ben erg tevreden, ik ben vlot aan de beurt en de tandarts en assistent zijn vriendelijk. Over de behandeling ben ik erg tevreden.
Hartelijk en kundig
Mijn ervaring is zeer goed. Vriendelijke benadering door alle personeelsleden.
De reistijd is wat lang, maar ik blijf bij Kees Hartog tot zijn pensioen, dus we maken de bijna 40 jaar vol! Daarna overweeg ik een overstap naar Puur Mondzorg Veendam! Fijne feestdagen!
Vriendelijke behandeld door het personeel. Korte wachttijd. Goede service.
Ik ben tevreden!
Zie boven
IIK zou de volgende keer wel weer door meneer Mulder worden geholpen / behandeld
Mijn kies is gerepareerd door Alice
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde