Ik heb tandarts angst en heb dat duidelijk aangegeven. Deze tandarts houdt daar super rekening mee en dat is erg prettig. Helaas is het resultaat van de behandeling nog steeds niet geweldig, maar goed daar kan de tandarts niets aan doen. Ik had liever gewoon een helemaal gezonde tand gehouden.
Goede praktijk, misschien iets te commercieel. Zeer tevreden over Jelle Mulder.
Het bezoek was vervelend ( ontsteking) heel goed begeleidt en goeie uitleg je voelt je op je gemak!
zie boven
Zie boven
Een tand was een vulling uitgegaan en daar door de tand is de tand verrot ,aan de tand zat een brug van 2 tanden aan vast, die tand moest er uit en een nieuwe brug moest geplaatst worden, zat onder de oude brug ook nog een lose wortel die wilde ik er ook uit hebben. is er ook uitgehaald. maar van de verrot tand is alleen de tand er afgeslepen en de wortel laten zitten, 2 tanden half afgeslepen voor montage van de nieuwe brug ,brug is geplaatst zit verder wel redelijk, alleen zit een dikke riggel bij aanzet van de brug die is al wat afgeslepen maar nog niet genoeg. maar de wortel die is blijven zitten rot door s'morgens als ik van bed kom ga ik bijna over mijn nek, zo een vieze smaak in de mond soms ook met het eten. dus de brug zal er weer uit moeten wortel er uit en weer terug plaatsen. maar nu de cardinale punt wie betaald dat ,ik heb voor het weg slijpen al een rek gehad, en als bij het uit halen een afgeslepen tand afbreekt, ???
30 seconden kan natuurlijk niet!!!!!!!!!!!!! maar prima geholpen
Ga niet grasg naar de tandarts maar was als prettig ervaren
Balie medewerkers zij wel wat nors
Gaan voorzichtig te werk. Resultaat prima!
ik kwam voor een gebitsreiniging en controle, dit verliep prima.
Super fijne tandarts
ik maak een afspraak voor een controle. krijg twee afspraken controle en mondhygiëniste zonder uitleg of overleg. Jullie bepalen wat er moet gebeuren ik mag betalen!!! Dit is de omgekeerde wereld. Wij gingen voor twee controles, moesten naar de mondhygiëniste die ook nog eens niet alle behandelingen mocht doen dus nog een afspraak erbij. Dat zijn ZES afspraken. 6x het tarief wat denken jullie dat ik mijn geld met stelen verdien? Jullie in ieder geval wel dit is niet normaal meer. In het vervolg niks meer automatische afspraken inplannen maar alleen nog maar in overleg!! Stelletje dieven zijn jullie zo goedkoop zijn jullie niet. Inmiddels kijk aan, buiten jullie rekening, naar een rekening waarvan ik de hoogte nog niet eens weet. Ik ben zeer ontstemt over de hele gang van zaken. Tandarts cees hartog heb ik hier ook over ingelicht, hij is al jaren onze tandarts vanuit zijn eigen praktijk. Ik moet er nog eens over nadenken of ik bij jullie terugkom
Zie hierboven.
Ik werd goed geholpen en er werd goed naar mij geluisterd.
vriendelijke personeel en een snelle behandeling
Toen Jelle zich in Bellingwolde als tandarts vestigde, vanaf dat moment ben ik al bij hem. De laatste 20 jaar woon ik in Zuidlaren en ga nog steeds naar MIJN tandarts. Een TOPTANDARTS. Een man die zijn vak verstaat, altijd vriendelijk. Oog voor de mens!
Nemen de tijd voor je en maken het leuk voor het kind. Hij gaat nu met plezier heen en alles kan en mag. Wordt rustig geholpen.
zoals altijd gewoon prima
De tandarts voelde de situatie van de patiënt in en legde uit welke behandeling nodig was voor de pijnbestrijding.
Begin van de middag gebeld en kon dezelfde dag nog terecht en perfect geholpen.
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde