Vriendelijk , duidelijk en deskundig
Enige min punt vind ik dat je als je online afspraak wil maken langdradig en is mij nog niet gelukt ,of geen reactie terug gekregen . En eventuele betalingen mogen wel duidelijker aangegeven worden .
Prima , maar ik heb een half uur moeten wachten
vriendelijke aardige man
Alles was prima
prettig, ervaren, kundig etc.
Ben al 18 jaar cliënt bij Cees Hartog en dat bevalt prima. Fijne tandarts.
Zeer grondige behandeling.
bij tandarts den Hartog keurig geholpen
zoals al jaren ben ik tevreden
Uitstekende snelle en vakkundige behandeling
Ik ben bij mijn oude tandarts weggegaan die ik mijn hele leven al had wegens op den duur slechte ervaringen. Bij deze tandarts voel ik mij meer op mijn gemak en gaan ze professioneler met je om. Hele goede ervaring. En beveel ik goed aan. Zeer goede keus gemaakt!
Elke keer gaat het steeds goed
Kan iets schooner
Tot nu toe zeer tevreden!
ik had wel na een paar uur last van stukjes wit spul in mijn mond. WAS dat wat op het gebit is gespoten.(HUM ).?????.
Ik kwam binnen en vond het niet netjes dat de receptioniste chagrijnig overkwam en bot overkwam alsof het haar te veel was om mensen te woord te staan. Ook vind ik het niet netjes dat wij er niet van op de hoogte worden gebracht dat de mondhygiëniste bij binnenkomst gelijk je tandsteen wil verwijderen en een verzorgende beurt wilt brengen zonder dat je daar naar wordt. Ik kom bij de tandarts en niet bij de mondhygiënist. Als ik dat wil kan ons ook de mond gegund worden of wij daar begoefte naar hebben. Dit geldt ook voor mijn vrouw en die denkt er net zo over. Voor de rest is de tandarts zelf aardig, netjes, beleefd en vriendelijk!!
Als een tandarts en assistente uit valt verwacht ik een nieuwe afspraak en een telefoontje .niet overrompeld te worden aan de balie en 2 x terug moeten komen als alles in 1x gepland is. Als het andersom was geweest hadden jullie een vette rekening gestuurd ik vind het een slechte service
Ontsteking ..en er werd zsm een afspraak geregeld bij de kaakchirurg.
Goede zorg voor de patiënt
Tandarts is zeer bekwaam, neemt de tijd om je gebit goed na te kijken!
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde