door gehele team wordt er kwaliteitswerk afgeleverd
Vriendelijk personeel.
Er word er goed geluisterd maar wensen en eventuele behandeling goed uitgelegd
vriendelijke personeel zeer goede tandarts vakman,afspraaktijd binnen de perken.
De mondhygiëniste geeft goed advies en een goede behandeling, zodat het tandvlees gezond blijft.
Top behandeling en uitleg. Vriendelijke ontvangst.
Volgens afspraak
Met zorg behandeld.
Een zeer aangename tandartspraktijk, als mede mijn tandarts!
OK
Hele fijne tandarts
Er werd extra aandacht besteed aan mijn handicap
Prettig in de omgang en vertrouwd.
fijne tandartsassistente goede sfeer fijn geholpen
Vriendelijk goed geholpen op tijd duidelijke uitleg
dat is toch duidelijk
Is een goede tandarts en de gene die het gebit schoonmaakt prima mens
Het is een goede praktijk. Alleen afspraken lopen laatste tijd vaak uit. Of worden gewijzigd.
In de stoel hoorde ik dat de preventie assistent eerst ging kijken en evt. behandelen. Op zich mooi, maar het was nog mooier geweest om dit van te voren te vertellen. Men heeft onze e-mail. Ik kwam hierdoor wat in tijdnood omtrent mijn volgende afspraak. Een goede communicatie is dan toch wel plezierig vooral omdat ik hoorde dat meer mensen hier mee zaten.
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde