Zie hierboven.
Jelle is al jaren mijn tandarts en is een vriendelijk persoon
Prettige behandeling, erg goed geholpen!
Prima zorg. Snel en accuraat van mijn kiespijn af geholpen. Nazorg ook goed.
Assistent dwingt mij eigenlijk om naar iemand heen te gaan voor tandsteen.
Serieus genomen en goed advies.
Met de tandarts geen probleem maar met de balie medewerker wel. De baliemedewerker was erg bot. En deed erg kort af.
Na een voor mij spannende ingreep ben ik helemaal gerust gesteld. Heldere uitleg over de behandeling, zeer vriendelijk personeel
Mijn periodiek afspraak goed geen lange wachttijd voor controle. Mondhygeniste is duidelijk in haar uitleg dat zij mij niet mag behandelen en dat er een vervolg afspraak moet komen, dit kan pas half oktober. Mijn tandvlees is op sommige plaatsen erg ontstoken, door tandsteen! Ik vind dit te lang. Verder zijn de tandarts en assistenten erg vriendelijk, en krijg je uitleg als je een vraag stelt.
Super goed
Je hoeft niet lang pompje beurt wachten.Luistert goed naar je.
Maakt een praatje, stelt je op je gemak en is kundig in zijn handelen.
deskundige uitleg wat er gedaan moest worden helaas niet het gewenste resultaat maar dat was duidelijk uitgelegd dus nog een keer terug komen
Het team van PUUR Mondzorg in Bellingwolde is profesioneel met aandacht voor het persoonlijke. Als je bijvoorbeeld wat angstig bent voor de tandarts of behandelingen zorgen ze ervoor dat je op je gemak bent en een goede ervaring beleeft ook voor toekomstige afspraken.
Ik en mijn man zijn zeer tevreden over Puur Mondzorg Bellingwolde. Goede aandacht voor alles. Kortom, prima!
Waarom 3 sterren? Ik schrok van de nota! Ruim €100,00 voor alleen de mondhygiënist
Lang verhaal maar probeer t kort, als angstpatient met slecht gebit 1e afspraak, totaal geen empathie,stug en niet aardig. Traject gevolgd met happen e.d., trekken, 1 drama, bovenin zitten snijden, spiertje stuk, vreselijke ervaring, weinig verdere voorlichting. Na 3 mnd controle, ondergebit te groot geworden, gehapt, terug van technieker, paste totaal niet, veel te strak, tandarts 20 min. aan slijpen geweest werd boos en belde met technieker 3 dagen later in Winschoten, Venne, passend laten maken. Kortom....veel spijt dat ik bij deze tandarts ben geweest, hoopte na 5 jaar angst de juiste te hebben gevonden maar had pech en de verkeerde. Verder zeg ik niks over de praktijk, zal prima zijn maar ik had pech. Wel blij met mijn kunstgebit, dat dan wel.
Een snelle behandeling waar alles rustig en duidelijk wordt uitgelegd. Verder was er professioneel gewerkt.
Hele fijne en vriendelijk tandarts goede uitleg en behandeling top
Veel zakelijker, minder persoonlijk, wat ik heel brlangrijk vind
Ik ben op een vakkundige en vriendelijke manier geholpen en ben zeer tevreden met deze tandartspraktijk.
Jelle is mijn tandarts al jaren en was zoals altijd vriendelijk. Het zelfde geld voor de tandarts assistente. De mond hygiëniste was wel een iets wat ander verhaal. Mevrouw wist mijn naam niet en heeft mij twee x de verkeerde naam genoemd. Dit voelde raar en ontzettend onpersoonlijk.
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde