Behandeling ging naar wens en ze luisteren heel belangrijk en ze stellen je op je gemak
Altijd een luisterend oor, goede behandelingen met goede en duidelijke uitleg altijd.
Altijd vriendelijk ontvangen
Kon er super snel terecht voor een behandeling nadat een stuk van mijn kies was afgebroken. 8 uur ‘s morgens gebeld en om 8.45 uur stond ik alweer buiten.
Altijd goede zorg, duidelijke uitleg en vriendelijkheid ten top.
Weer fantastisch geholpen door zowel de tandarts als de mondhygiëniste.
Vriendelijke benadering.
Ik word goed geholpen, lieve tandarts en personeel.
Ik ben goed geholpen
Vriendelijk personeel die mij geholpen hebben.
Zie boven
Goede tandarts en mondhygiënist
Vriendelijk en betrokken!
was zo als ik verwacht had goed.
Altijd een vertrouwde omgeving bij tandarts Mulder, ook zijn assistentes zijn super betrokken. Ze nemen de tijd en geven advies waar je daadwerkelijk iets mee kunt.
Zie bovenstaande
Altijd erg vriendelijk naar klanten, vertellen wat ze gaan doen en altijd goede en snelle service!
Prima weer.
Het ben goed behandeld.
Prima geholpen
Uitstekend geholpen
Goede tandartsen praktijk. Vriendelijk, schoon en je wordt goed verzorgt. Telefonisch vind ik wel een min punt. Voor het maken van een afspraak (bij klachten) moet je erg lang wachten aan de telefoon voordat je iemand aan de lijn krijgt. ( alles bij elkaar ben je zo 15 a 20 min verder) Bij pijn klachten kun je vaak niet de zelfde dag terecht maar vaak een aantal dagen tot een week later. Dit vind ik een aandachtspunt!
De mondhygienist was heel vriendelijk, nam de tijd en legde alles goed uit.
Ik werd op vriendelijke en persoonlijke manier behandeld
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde