Ik zag zeer tegen de behandeling op, maar ik ben zeer vriendelijk en goed geholpen. Duidelijke uitleg en rekening houdend met mijn gevoel hier over. Het ging heel goed , de tweede keer was ik al veel minder nerveus en meer gerustgesteld. Mijn ervaring is prima!
Gewoon goed.
Zeer ervaren en vriendelijke tandartsen en overig personeel.
het toch altijd wat spannende tandartsbezoek wordt zo aangenaam mogelijk gemaakt
een echte verrassing en prima rekening gehouden met mij
Ik ben goed geholpen.
Vriendelijke mensen en de behandeling ging netjes
Duidelijk en goed
Vorige keer niet tevreden. Na het laatste bezoek geen klachten meer.
Goed verwelkomd en behandeld. Fijne sfeer en rustig uitgelegd
Altijd fijn dat de tandarts even de tijd neemt om met je te praten. Net even die persoonlijke noot. En weeer prima alles schoongemaakt
Wij werden goed geholpen tijdens onze controle. De kinderen kregen op ene leuke en goede manier uitleg betreft poetsen. Zelf okk op een fijne, vriendelijke manier geholpen.
All the employees of this clinic have good behavior and morals.
Er hangt een goede collegiale sfeer in de praktijk. Vlot aan de beurt ivm een tandheelkundig ongemak . Vakkundig en vlot hersteld. Interactie patient en tandheelkundig team wordt als positief ervaren. Ga zo door!
Fijne tandarts en mondhygiënist normaal heb ik altijd een week hoofdpijn en pijn in mijn mond als ik bij de mondhygiëniste was geweest en nu had ik nergens last van heerlijk
alles goed gegaan bij de tandarts mijn gebit zag weer goed uit
Had kiespijn en kon dezelfde dag komen. Ben netjes geholpen.
Altijd vriendelijk geholpen, kom er al jaren
??
De praktijk is goed te bereiken en er zijn goede afspraken te maken. De controle door de tandarts uitgevoerd is goed gedaan. Daarnaast is de tandarts betrokken en geeft hij persoonlijke aandacht.
Heel blij met de behandeling die ik heb gehad.
Ik ben absoluut onder de indruk van de buitengewone mondhygiëniste van PUUR Mondzorg in Bellingwolde. Met haar Noord-Hollandse roots straalde ze niet alleen een bepaalde frisheid uit, maar ook een professionele toewijding die van zeer hoog niveau is. Haar deskundige behandeling en zorgzame benadering hebben mijn mondgezondheid aanzienlijk verbeterd.
Mijn tand was stuk, kon direct dezelfde dag geholpen worden
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde