Ik werd goed, snel en professioneel behandeld.
Heel blij met het aangepaste frame!!
Kundig in een ontspannen sfeer, en leuk dat mijn voormalige tandarts dienst had.
Zeer leuke en rustige tandarts
In aansluiting op laatste vraag. Kan het zijn dat tandarts Verbeek had. Sympathieke man!
Goed.
Vriendelijk en deskundig personeel.
Voor het eerst nieuwe tandarts Edwin gehad,en omdat ik nogal bang ben,zag ik er erg tegenop, maar het begon met de assistente super aardig dat was goed en toen de tandarts, nou zorgen gemaakt om niks,hij was rustig vriendelijk legde uit wat hij ging doen.Ik ben tevreden, tot over een half jaar.
Ik ben bang van de tandarts en ik had nu een nieuw tandarts maar deze heeft me zeer fijn geholpen. Alles keurig verteld voordat hij iets ging doen. Erg blij mee
Werd op tijd geholpen, was een gezellig bezoekje, en de controle ging vlot en accuraat. Het enige min-puntje is dat het gaatje dat geconstateerd werd in een van mijn kiezen pas in april gevuld kan worden. Dat duurt wel lang.
Ik ben vanaf begin van mijn tandartsverleden al angstig om naar een tandarts te gaan. Men weet hiervan af . Ik ben nu eigenlijk zo goed als van mijn angst af. Medewerkers zijn erg voorzichtig en houden hier rekening mee. Dit is voor mij het allerbelangrijkst.
Dat het zeer vriendelijk personeel is met veel geduld
Jammer dat er een communicatie fout was, voor de tweede x, dat mijn man en ik op de datum en op de meegegeven kaartje stonden voor controle, maar dat dit was veranderd voor mijn man naar een andere datum zonder dat dit meegedeeld was of een nieuw kaartje meegegeven was.
Ik ben alweer wat jaartjes bij Puur Mondzorg. En daarvoor ook al in de praktijk van Jelle Mulder. Tot nu toe alleen maar goeie ervaringen. Deze keer waren zowel de mondhygiëniste alsook de tandarts nieuw voor mij.
Werd behandeld door de mondhygiëniste. maar in de verdere keuze hieronder heeft deze geen naam. Begrijp ik niet.Tandartsen hebben allemaal een naam , zij niet
Vervelend dat je niet als gezin tegelijk kan komen. Kinderen zitten altijd alleen in de stoel in andere kamer. Wordt niet gecommuniceerd met de ouder hoe het gebit eruit ziet. Weinig flexibiliteit in afspraken maken.
Ik ben blij met mijn nieuwe bovengebit. Zal nog wel even moeten wennen, maar het ziet er goed uit. 's morgens bij het aanbrengen doet het nog zeer, maar ik denk dat ik het de tijd moet geven. Geduld is niet mijn sterkste kant.
A
Gebeurd altijd voor het weekend maar toch alweer smiddags gefixt..
Beetje onpersoonlijk weet ook geen bedragen van wat het gaat kosten werd alleen 3x gezegd 75% wordt vergoed. Maar hoeveel ikkan moet betalen.........
De 'nieuwe' tandarts (zijn naam ken ik niet) heeft mij prima geholpen. Een jaar lang heb ik zitten tobben met een implantaat dat niet deugde, De kroon op het implantaat sloot niet aan op het tandvlees, er zat een open rand van wel drie millimeter onder de kies. Daar bleef altijd voedsel onder zitten dat zeer moeilijk te verwijderen was. Ik had mij daar al eens over beklaagd bij die implantoloog, maar hij zei dat het niet anders kon en dat ik daar maar mee moest leren leven.... Een week geleden liet de kroon dan ook los en ben ik met spoed geholpen door die 'nieuwe' tandarts. Hij heeft het piekfijn in orde gemaakt en er kan geen voedsel meer onder de kroon komen. Het kon dus wel anders en hoef ik er niet meer mee leren leven! Als straks de rekening in de bus valt zal ik die maar doorsturen naar de oude implantoloog :-)
Mijn tandarts is naar Bellingwolde verhuisd, en ik ben al jaren bij hem patiënt. Dus ik heb een hekel aan verandering. vandaar dat ik er een uurtje voor over heb om naar Bellingwolde te rijden . En dat is mij goed bevallen.
Deze mail krijg ik wel binnen, en mail voor de nieuwe afspraak in july niet. Vreemd
onpersoonlijk, zacht gepraat. een nummer.
Keurig op tijd opgeroepen en vriendelijk bejegend.
Hoofdweg 141 A
9695 AE Bellingwolde