paniek vreselijk angst voor wat er gaat gebeuren , doodsbenauwd trauma , schooltandarts in de jaren 60.
Heel goede behandeling
Tevreden
Zie hierboven
Mondhygieniste was als altijd vriendelijk en kundig. Tandarts, voor de 2e keer gezien voor de controle. Ook prima
Duidelijke uitleg over wat de zorgverleenster ging doen tijdens de behandeling
Vlot en snel geholpen
Zeer positieve ervaring
Behalve de lange wachttijden is de behandeling en de daaruit voortgekomen voortzetting prima zoals ik zelf ook in gedachten had.
Tandarts was voor mij moeilijk te verstaan en en hij zat in in mijn tandvlees te prikken ,dit heb ik nog nooit eerder gehad ,maar het schijn wel bij een onderzoek te horen ,maar ik vond het geen pretje heb 3 dagen last van gehad het trek nu wat weg ,hopelijk hebben jullie meer Tandartsen daar dan wol ik kijken als dat beter is
Al meerdere keren bij Puur in Bellingwolde geweest, maar nog nooit bij Shirley. Een fijne behandelaar. Terwijl ze met de gebitsreiniging bezig is verteld ze wat ze gaat doen en waarom. Persoonlijk vindt ik dat een erg prettige manier van omgang met elkaar. Het schone, gladde gevoel van je gebit als je de stoel uit komt is erg fijn. Zelf laat ik ieder half jaar mijn gebit reinigen en heb daar al meer dan 30 jaar baat bij.
Niks bijzonders
Kreeg te horen dat mijn plaatje maar een tijdelijke oplossing was. Mooi dure tijdeoplossing, €.500,= en dan nog de vele kosten van ,,verbetering,,. Ik kom op wel €.800,= uit. Nu werd gezegd dat ik een brug moet hebben. Weer €.500,= Maar nog eerst oude vullingen repareren , kreeg hiervan 2 verschillende nota,s op 1 dag met een verschil van zo,n €. 250,= Weet niet wat ik van puur mondzorg Bellingwolde moet zeggen. Voel me eigenlijk bedonderd.
Meneer de nieuwe tandarts gaf bij binnenkomst geen hand - en stelde zich niet voor tijdens eerste controle. Vind dit echter wel zo netjes, niet? Vervolgens begon de beste meneer meteen over mijn beugel, dat ik niet het 'perfect, rechte gebid' zal krijgen en daarvoor dan eventueel een operatie nodig zou hebben - ondanks dat de beugel er nog maar!!! 3 weken in zit en dit verder niet in mijn dossier stond. Ik ga er van uit dat mijn orthodontist mij goed informeert en niet dat mijn tandarts, wie ik overigens niet ken, hier een bepaalde mening over trekt na het 2 minuten bekijken van mijn gebid. Erg jammer!!
Ik ben tevreden hoe ik geholpen ben. Vriendelijke personeel.
Wij hebben geen aanmerkingen.
Ben nu een tijdje in de praktijk. Gestart bij de (geweldige) mondhygiëniste. Ben tevreden met de uitleg, behandeling en het resultaat.
Fijne omgang en duidelijk hoe mijn gebit ervoor staat en wat ikzelf er aan kan doen
Erg goed!
Vaak onduidelijk ivm taal
Ik heb tot nu toe goede ervaring met mijn mondhygiëniste. Ze is bekwaam en vriendelijk en doortastend.
Goed prima goed tand tevreden
zoals altijd goed
Goede zorg, vlot geholpen,