Prima geholpen.
Fijn dat de tandarts uitlegt wat ze gaat doen en laat zien hoe de scan eruit zag. Erg leerzaam en het geeft ook vertrouwen dat ze haar best voor je doet. Ik ben zeer tevreden.
Je moet wennen aan de nieuwe tandarts en de nieuwe gang van zaken. Ik heb het idee dat eea. toch veel zakelijker is. Jammer dat de mondhygiëniste alweer weggaat. Die kende ik tenminste nog. Ik heb nog geen onverdeeld vertrouwen in de tandarts. Het gaat me allemaal wat te snel. De meiden achter de balie ken ik ook nog wel, gelukkig❗️ Ik ben geen 20 meer en heb een mond vol kronen, bruggen en implantaten en ik wil graag dat mensen de tijd nemen om daar goed en zorgvuldig naar te kijken en er eventueel vragen over te stellen. Een tandarts is ook niet alwetend❗️ Wat de volgende vraag betreft, het volgende: Ik beveel nooit iets aan anderen aan, dus ook de tandarts niet. Voor mij heeft: Aanbevelen ? dus een andere inhoud! Wat ik ook een dingetje vind is de aanhef van de mails die je ontvangt. Beste S, staat er boven. Wie bedenkt het❗️ Als ik nu naar het laatste stukje van deze enquête kijk, dan begrijp ik het wel want daar staat niet mijn hele naam maar alleen mijn voorletter ingevuld. De S dus❗️ Dit lijkt me toch echt te moeten veranderen want nu ben ik geen nummer maar een letter…….. Beetje slordig. Mijn e-mailadres staat er niet goed in: [email protected] Succes verder❗️
Afspraak op tijd Vriendelijk personeel en goeie uitleg
De contrile door de tandarts was secuur en goed. Hierna heeft gelijk de mondhygiëniste haar werk gedaan, hierbij was het gebruikte materiaal wel wat te koud. Dit was soms erg gevoelig voor mijn wat zwakkere glazuur.
mooi dat je twee afspraken achter elkaar hebt dan hoef je niet nog een keer als het goed is
Serieus genomen en probleem verholpen
Zie vorige, positief, zorgvuldig, professioneel, aardig
Geen klachten
Goede afspraak voor gebitscontrole.
De mondhygiënisch is heel goed
Hele aardige vriendelijke mevrouw. gaf duidelijke uitleg waarom een vervolgbehandeling nodig is
alhoewel de wachtkamer klein is, ben ik toch zeer tevreden. vriendelijke en rustige tandarts die duidelijk uitleg geeft en de status van het gebid aangeeft.
Nvt
Fijne ervaring, deskundig personeel met de juiste kennis en expertise, gastvrij en zeer vriendelijk.
Aangenaam verrast. Zag tegen bezoek op, maar reuze meegevallen. Dankzij het personeel.
heel gemoedelijk en denken mee. ze zorgen goed voor me gebit en geven tips zo dat ik het beter kan doen.
Als goed behandeld zijnde
Vakkundige behandeling. Afspraak snel geregeld
Zoals altijd dik in orde
X
Contact met de tandarts is altijd zeer prettig. Zeer professioneel, prettig in de omgang (zowel met volwassenen als kinderen), duidelijke toelichting op behandeling enz. Enige minpuntje is dat de afspraken het laatste jaar niet goed worden gepland. Ook herinneringen worden (blijkbaar) niet automatisch verstuurd.
Het personeel is rustig en vriendelijk ,ik was hier voor het eerst ,eerste indruk was oké
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen