Goede adviezen tandarts
Ik ben snel en goed geholpen, iedereen was vriendelijk
Goed, prima, tevreden met mijn tandarts
Professionele organisatie
Snel klaar
Mooie lichte en ruime praktijk
Zie hierboven
Prettige praktijk
We hoeven nooit lang te wachten, iedereen erg vriendelijk. Fijne praktijk
Goede behandeling, minuten in rekening gebracht komen vaak niet overeen met de werkelijkheid. 1 keer geklokt, zeker 20% te veel!!!!
De tandarts nam de tijd voor onze kinderen en in plaats van angstig weg te lopen, stonden ze er met hun neus bovenop toen wij als volwassenen onze controle hadden. De tandarts beantwoordde al hun vragen en creëerde zo een veilige omgeving waarna de kinderen vrijwillig de stoel in gingen.
Hele goeie tandarts
Prettige ontvangst, geen lange wachttijd, vriendelijke medewerkers. Toegang tot het pand is voor mij als rolstoelgebruiker uiterst onhandig.
Niets op aan te merken
Prima , het is goed
Ik ervaar de praktijk / Tandarts Zeegers al jaren als zeer prettig
ik kom al jaren in de praktijk, en elke keer denk ik weer dat de tandarts een goede tandarts is.
De controle en mh in 1 afspraak is een prettige verandering want kost 1 keer tijd. De laatste behandeling (vulling was eruit gegaan) was voor mij een nieuwe manier van werken; stukje plastic in de mond vond ik niet erg prettig en gaf mij de indruk dat de assistent niet goed kan zien dat de mond volloopt met speeksel; mede daardoor kreeg ik het even benauwd. De hulpverlening op zich is erg goed, duidelijk, klantvriendelijk. De tandarts heeft zich goed voorgesteld, maar ik ben de naam even kwijt. Het was een dame.
De wijze waarop er gecommuniceerd wordt en uitleg omtrent mogelijkheden en onmogelijkheden verdienen alle lof. Nog nooit het gevoel gehad niet optimaal te zijn behandeld. Zeer plezierige omgangsvormen een open communicatie.
De praktijk ziet er verzorgd uit en de mensen zijn klantvriendelijk.
Goede ervaring gehad
eerste bezoek aan de nieuwe mondhygiëniste ; professioneel en rustig. Enkele goede instructies ; vriendelijke bejegening. Rustige klassieke muziek, ook prettig. Behandelstoel ondersteunt onvoldoend in de onderrug. Daarom nemen wij altijd een extra kussen mee. Mijn mailadres luidt : [email protected]. Gelieve aan te passen
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen