Geen negatieve opmerkingen.
Goed geholpen.
Snel geholpen vriendelijk personeel
De zorg is prima, daar twijfel ik niet aan. Wel vind ik het vervelend dat er regelmatig iets veranderd. Dan weer een andere naam dan weer andere tandarts, andere assistente. Dan weer combi afspraken...wat niet werkt want loopt giga uut. Tijd voor rust voor de patiënt.
Gewoon een prettige tandartspraktijk waar goede kwaliteit word geleverd door goeie zorgverleners!
Dienstverlening zoals je die mag verwachten. Geen verdere bijzonderheden die het vermelden waard zijn.
Zoals altijd goede zorg. Enige verbeterpunt: Ik had afspraak bij mondhygiëniste en controle. Werd direct gestart zonder even kort uitleg wat er precies en in welke volgorde ging gebeuren. Veel mensen, waaronder ikzelf vinden het nog al spannend en dan is een korte uitleg even fijn.
Beide keren snel geholpen buiten de reguliere afspraak
I.v.m. ontsteking kies afspraak op korte termijn gekregen. Uitslag: tand moet getrokken worden. Helaas dan pas afspraak over een maand!
Goede ervaring. Er wordt ook op een leuke manier met kinderen omgegaan.
Steeds wisselende personen, geven verschillende dingen aan. Informatie die verstrekkende gevolgen heeft en dan zou er toch wel wat uitgebreidere informatie gegeven kunnen worden.
Ze zijn goed bereikbaar en overleg is mogelijk. Ze zijn professionele tandartsen en mondhygiënist en.
Dit heb ik ook aan de balie medewerkster gezegd. Heb 2 jonge kinderen en in zeer korte tijd heb k al 3 verschillende tandartsen gehad en dat vind ik voor mijn kinderen verre van leuk. Zoals jullie weten, zijn kinderen van vaste /bekende gezichten en als ze elke keer weer andere tandarts voor hun neus krijgen is dat vervelend. Hoop dat dit snel kan veranderen en mijn kinderen wel elke keer een vaste gezicht tandarts krijgen.
2 voortanden afgebroken, kon direct terecht en stond een half uur later weer buiten, keurig gerepareerd !
Werd zoals voorheen keurig en korrekt behandeld. Prima ervaring met tandarts en preventieassistente. groet,Anita Bos
Ik ben helemaal tevreden met de behandeling en ik heb ook kenbaar gemaakt naar mijn behandelaar.
zie bovenstaande.
De tandarts in kwestie was zeer zorgzaam en ging netjes te werk.
Ze luisteren naar je en leuke mensen, voor kinderen heel lief. Ook naar de kinderen word er geluisterd
Prima ervaring
De behandeling door de tandarts is al jaren naar tevredenheid. Maar ik wordt door jullie wel eens telefonisch benadert voor een eventueel nieuw boven gebit. Persoonlijk vindt ik dat zo iets wat te commercieel is. Ik heb geen last van mijn gebit waarom zou ik hem dan vervangen?
Prettig geholpen
Het verliep allemaal volgens plan
We komen al jaren als gezin hier en ik verwacht dat als ik voor het eerst de nieuwe tandarts ontmoet hij zich op zn minst even voorstelt en een kort praatje maakt. Dit vond ik vervelend overkomen. Op mijn vraag of hij de volgende keer weer mijn tandarts was kon hij geen antwoord geven.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen