tevreden en betrouwbaar
Goede zorg, aardig en vriendelijk team.
communicatie tussen personeel onderling is slecht waardoor de patient verkeerd ingelicht wordt.
Goed ontvangen - deskundig behandeld
Goed, vriendelijk en goed behandeld en te woord gestaan
uitstekend
Het is niet altijd duidelijk of pijn bij/achter het jukbeen wordt veroorzaakt door de bijholte of het gebit. De tandarts heeft, na zorgvuldige controle, kunnen uitsluiten dat de pijn door het gebit wordt veroorzaakt.
Gezellig , gaan goed met kinderen om , werken netjes , beantwoorden alle vragen netjes en geven goed advies mee
Alleen erg jammer dat ze een gaatje gevonden heeft. Maar ik heb het volste vertrouwen dat ze dit netjes en kundig zal oplossen!!
Geen goede communicatie Helemaal niet op se hoogte welke afspraken zijn gemaakt en balie medewerkers niet vriendelijk. Wordt ook niet meegedeeld wat er gaat gebeuren , moet je zelf achter komen.
Je word zeer op je gemak gevoeld en uitstekend medewerkers
Netjes, rustige behandeling. Vakkundig.
Dat ik belde voor mijn frame dat deze stuk was gelijk de zelfde dag nog geholpen gradioos.
De wachtruimte vind ik erg saai en ongezellig.
Bij acute pijn hoef je nooit lang te wachten. Geeft een vertrouwd gevoel. Je wordt met respect behandeld.
Was er voor de eerste keer ivm overname praktijk. Zeer ruim en netjes Personeel aardig en vriendelijk
Afspraak was op tijd. Vriendelijk en belangstellend, informerend, vakkundig Technisch niet goed werkende behandelstoel.
Gerust gesteld, geïnteresseerd en capabel
Goed geholpen, ik als angsthaas.. Afgebroken kies.. Tandarts was rustig inclusief de assistente en rustig werd verteld wat er ging gebeuren..
Baliemedewerkers zakelijker
Het nieuwe pand ziet er prachtig uit, veel vertrouwenin de deskundigheid, maar minder persoonlijke aandacht dan vroeger. Het is wat killer en zakelijker. Jammer dat jullie overgegaan zijn naar puur mondzorg. Zeegers en Reitsma vond ik meer vertrouwen uitstralen dan deze "hippe" term. Maar misschien is dat een generatie-dingetje.
Plezierig in de omgang. Doet zijn werk goed.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen