Ik kreeg een mail dat de 1e afspraak om 08.35 uur was en een 2e afspraak om 08.50 uur. Ik was er op tijd. De receptioniste was aan het bellen en ik ging naar de wachtkamer. Verschillende mensen die na mij kwamen werden al opgehaald en ik vroeg de receptioniste of ik mij nog moest aanmelden. Dit was niet het geval. Een paar minuten voor 9 uur werd ik opgehaald en ging de tandarts controleren. Daarna ging er iemand schoonmaken. Niet veel werk, het was zo klaar. Wel vreemd dat je dan zo lang moet wachten tot je wordt opgehaald. Dat zou efficiënter kunnen.
Ik vind haar een geweldige tandarts. Op mijn vraag of iets dit jaar nog kon heeft ze dat gelijk geregeld. Snel en pijnloos behandeld.
Niets aan toe te voegen
Kundig, ontspannen sfeer, wordt mee gedacht, goede adviezen.
Ik heb óók niet zo veel eigen tanden meer maar bij controle is óók gelijk de mondhygiëniste aan de beurt. Fijn alles in één keer.
Vriendelijk en professioneel behandeld. Degene aan de balie waarmee die echter een afspraak met me probeerde te maken luisterde niet zo goed naar me. Tot 3x toe uitgelegd dat ik niet precies weet hoe mijn schema over 6 maanden zit en of de praktijk misschien een kaartje of een e mail stuurt tegen die tijd. Tot 3 x toe werd me gevraagd of ik altijd op een maandag kon. Uiteindelijk toch maar een afspraak gemaakt voor 1 juni....Mogelijk was de concentratie wat minder vanwege de drukte die er op dit moment in de zorg heerst?
Duidelijke uitleg
Ik mis de mogelijkheid om een afspraak voor 2 mensen uit hetzelfde huishouden te maken online in 1 keer. Ik heb nu 2 aparte afspraken gemaakt en heb er achter aan gebeld of ze achter elkaar geplaats konden worden.
Te veel email ontvangen waarvan niet nodig is
hoefde niet lang te wachten
Ben bij Mw Pérez op consult geweest. Zeer goede tandarts, echt een aanrader.
vriendelijke bejegening. snelle afspraak na afspreken met goede info over de kosten. korte wachttijd bij de afspraak, snelle behandeling met goede uitleg. ( nu moet het nog goed genezen, )
Werd snel en goed geholpen. De termijn voor een afspraak was wel erg lang.
Was weer gezellig en goede uitleg
Gevoel nummer te zijn. Te massaal. Plaats moeten nemen in te volle wachtkamer dit overigens niet gedaan. Niet klantvriendelijk en fijne sfeer.
Op tijd geholpen En de keus gesteld voor verdoving
Best
Ik ben erg tevreden over de tandarts die mij hielp. Vriendelijke tandarts.
Goede service, assistentes zijn zo vriendelijk. Goede mondzorg. Je voelt je begrepen.
Dit was de eerste keer dat ik kwam En kreeg ook een nieuwe tandarts! Tandarts Westerhof werkt daar niet meer ( jammer) Daarom kwam ik bij Tandarts Perez en na een eerste ontmoeting ook een fijne tandarts en stelt je ook op gemak.
Alles was duidelijk en snel geregeld, van het maken van een afspraak tot aan het advies wat de tandarts mij gaf. Het personeel is uiterst professioneel maar ook heel vriendelijk!
Ik was bang dat ik in de nieuwe praktijk zou "verdrinken" maar dat was niet zo, het weas nog steeds persoonlijk
Goed, luisterend oor, adviezen geven, rustig en netjes
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen