Vriendelijke assistente alleen jammer dat ik weer terug moet komen voor controle, omdat bleek dat mijn tandarts woensdags niet werkt!
Ik ben blij dat ik bij Puur Mondzorg Hoogeveen ben en heb mede dankzij hen nog geen gaatjes in mijn gebit. De medewerkers van Puur Mondzorg Hoogeveen nemen de tijd voor je en op vragen over de verzorging van je gebit krijg je een vakkundig antwoord. Verder controleren ze je gebit zeer goed en als dat nodig is, krijg je advies.
Tandarts was heel vriendelijk en behulpzaam. Hoe de kwaliteit van de behandeling is weet ik nog niet want het was een (voor mij) nieuwe tandarts. (Alleen nog voortraject voor kroon gedaan)
Ik mistte het afvalbakje bij de desinfecteerpomp bij de ingang en heb daar een opmerking over gemaakt. Toen ik wegging, na een half uur, stond hij er nog niet. De tandarts heeft niet de moeite genomen zich voor te stellen. Mij was niet vantevoren gezegd, dat controle door de tandarts en reiniging door de mondhygiëniste tijdens één afspraak gedaan zouden worden. Waarom is dit niet tijdens het maken van de afspraak aan mij verteld?
Het gevoel een lopende band product te zijn door meer patiënten op dezelfde tijd en een tandarts die tussen de kamers switched. Korte contacttijd behandelaar-patiënt. Controle/behandeling wordt grotendeels gedaan en afgemaakt door assistent.
Behandeling is goed, ik vind het een zakelijke omgeving en vond de kleine praktijk van vroeger "gezelliger" .
Meerdere malen reminder gekregen voor afspraak.
Mooie ruim opgezette praktijk, modern. Prettige tandarts.
Prima planning. Nette behandeling en goed advies
Nemen de tijd voor je en je wordt goed geholpen
Ik ben zeer tevreden
Altijd vriendelijke mondhygiëniste, weet haar naam niet. Maar bekend gezicht, ze werkt hier al jaren. Dat vind ik wel fijn. Niet steeds vreemde gezichten die mij helpen.
Alleen soms lastig om een controle afspraak te krijgen.
We zijn als gezin al jaren bij puur mondzorg voorheen Willenborg met positieve ervaring, Al vanaf afspraak maken tot het eind behandeling.
Super relaxed sfeer. Nemen de tijd voor je
Erg tevreden over onze eigen tandarts. Mijn dochter gaat daarom met veel plezier naar de tandarts. Tandarts assistent was ook erg prettig in omgang en was erg secuur bij het weghalen van de tandsteen. GROOT NADEEL: De wachttijd voor een controle afspraak!!! Als je bent kun je min. 2 maanden later pas terecht!
De controle verliep supersnel, mijns inziens minder precies dan ik gewend was zowel tandarts als gebitsreiniging
In één woord: goed.
Mijn hele leven al bij deze geweldige tandarts. Een vakman, iemand die luistert goed communiceert hetzelfde geld voor zijn assistentes.
Prima geholpen vriendelijke mensen!
zorgvuldig en professionele uitgevoerde wortelkanaalbehandeling. De tandarts legde alles vantevoren duidelijk uit en tijdens de behandeling de stand van zaken. Dit gaf mij rust tijdens deze ingreep.
Sinds puur mondzorg het over heeft genomen van Willenborg vind ik het minder persoonlijk. Tandarts (Carmen) is wel vriendelijk.. Automatische Communicatie is wel handig qua bevestigingen e.d. Alleen ik heb het afgelopen jaar meegemaakt dat mijn afspraken regelmatig niet door konden gaan vanwege verzuim. Dit werd dan via de mail of voicemail ingesproken. Mondhygiëniste waar ik laatst bij was, zat te zingen tijdens mijn behandeling. Vond ik niet prettig.
Van kleins af aan super geholpen en behandeld.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen