Zit even met mijn mond vol tanden. Maar door een jaarlijks bezoek blijft dat zo.
Alles korrekt.
goede en nette/vriendelijke behandeling, en fijn dat de tandartsassistente en de tandarts in de zelfde ruimte waren, bespaard heel veel tijd, omdat de behandeling direct achter elkaar gedaan kon worden.
Zowel tandarts Reitsma als de assistenten vind ik prettig in de omgang. Ze zijn goed en kundig in de behandingen.
Vriendelijke service en goede tips voor onderhoud van het gebit
Vriendelijk en deskundig.
hallo weer een nieuw gezicht ondanks het mondkapje, mevrouw de tandarts kwam heel kundig over, legt alles heel goed uit in woord en beeld.
Vulling was afgebroken .. gebeld om te melden … kon direct komen en na een half uurtje was het euvel verholpen!! Prima service .
De tandarts is naar mijn mening heel kundig, werkt zorgvuldig en besteed voldoende tijd aan patiënt en aan de controle.
Je wordt er goed geholpen
Prettige mensen.
Ik ben zeer prettig ontvangen
Altijd klant vriendelijk en aardig woord. Voel je op je gemaak
Ik vond de mondhygienist prettig in de omgang en de behandeling was goed. Tandarts vond ik professioneel en betrokken. Van beiden goede adviezen gekregen.
Vriendelijk,professioneel personeel
Ik ga al jaren naar tandarts Zeegers, bevalt mij heel goed.
Alles naar behoren.
Verder geen bijzonderheden
zie boven
alles goed geregeld. duidelijke informatie, goed vragen gesteld , op tijd aan de beurt .
Heb kiespijn, maar de kies kan pas in januari 2022 getrokken worden.
Top.
Brinkstraat 53