Qua gebitsreiniging niets aan te merken, goed gebeurd. Onpersoonlijk door de grootschaligheid. De communicatie via de e-mail komt wat slordig over. De aanhef gaat enkel middels de voorletters, geen naam. Er worden herinneringen gemaild voor de volgende afspraak. Dat is fijn, echter, de inhoud klopt niet: in opeenvolgende mails andere data en tijdstippen. Ik heb een kwartier moeten wachten voordat ik aan de beurt was. (Was niet zo, in de voorgaande praktijk....)
Ik heb geen klachten. Keep going.
zeer goede tandarts praktijk.
Ik had een afspraak gepland op 29 december. Ik krijg een mail met als zin "er is een afspraak gepland op 29 december". Ik ging dus van een bevestigingsmail uit. Heb de mail niet geopend. Blijkt dat er zonder met mij te overleggen, de afspraak verschoven is naar de 28e. Dit kan niet ivm dat er gewerkt wordt
Alles goed voor elkaar, vriendelijke mensen en fijne bejegening.
en super blij dat ze lekker normaal blijven doen ipv al die achterlijke regels op te volgen!! Een praktijk met gezond verstand. En Karel en team ben super blij met jullie, altijd vriendelijk en geduldig, jullie krijgen van mij een dikke 10
Ik kwam voor controle. Er werd foto gemaakt. Iedereen vriendelijk.
Vulling gebroken volgende dag kon ik direct terecht. Prima behandeling. Afspraak maken voor controle is een ander verhaal. Meer dan twee maanden vooruit.
Goed en een tandarts die de muts zeer goed had staan . Hoop dat zo blijven mag. En de assistente topie Ook zeer vriendelijk.
Vriendelijk, duidelijk,goed advies
Geen klachten. Vorige week een afspraak gemaakt, nog geen bevestigingsmail binnen. Verder prima.
Altijd vriendelijk personeel
vertrouwen in de tandarts en personeel en werkt kwalitatief
positief
prima persoonlijke behandeling
Prettige omgang met zowel de tandarts als de tandarts assistente.
Moest langskomen voor de halfjaarlijkse controle. Wat bleek dat ik bij de mondhygiëniste moest komen zonder enige verwijzing van de tandarts. Ze hebben toen snel geschakeld en onder het verwijderen van het tandsteen kwam de tandarts controle uitvoeren. Dus twee vliegen in één klap. Dit gaat de volgende keer ook weer gebeuren, top!
Op een goede manier werd gekeken wat er aan de hand was, werd een advies gegeven en een behandeling ingezet
Super netjes en vlot gewerkt door zowel tandarts als diens assistente Renate
Ons bezoek wederom als zeer prettig ervaren, ook onze jonge dochters gaan graag heen.
Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen bij de tandarts.
Alles goed
Nette ontvangstruimte en vriendelijk personeel
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen