Ik ben heel tevreden over Carmen....super tandarts heel geïnteresseerd en medelevend. Ook de assistentes altijd in voor een praatje en de tand technicus is altijd even behulpzaam. Vandaar een dikke 10! Groetjes arjette
Ze zijn vriendelijk en correct. Alles is duidelijk uitgelegd. Goede behandeling.
nvt
Ik krijg de indruk dat het personeel zoveel mogelijk GELD moeten binnen harken. Gewoon je van de domme houden foto's maken mondhygiënist zelf allemaal inplannen. 70% van de klanten laat het gebeuren. Wat als de eigenaar hier gestraft voor kan worden (Oplichting) Boete plus gevangenis straf. Dan zou ik dit terecht vinden en ook kaal plukken. Zo denk ik over zulke grote organisaties. PERSONEEL IS NIKS OP AAN TE MERKEN!!!
Niks aan toe te voegen, alleen dat ze vergeten waren om mij ervan op de hoogte te stellen, kreeg ook geen uitnodiging voor mijn jaarlijkse controle, dus ben ik zelf maar gaan bellen.
Ik ben gerust gesteld en ze hebben mij goed begeleid tijdens de behandelingen, voelde goed voor mij, ondanks mijn angst/ tegenop zien. Groot compliment voor assistent en tandarts
Positief, klant vriendelijk medewerkers met ervaring welke je op het gemak stellen.
Vriendelijke en vakkundige mensen, snel geholpen en kreeg tips en tandpasta mee.
Kan geen oordeel geven, behandeling is pas op 03-02-2022
Ik kon vlug terecht, kies was zo gemaakt.
Vreemd dat de mondhygiëniste binnen 10 minuten klaar was.Vooral het poleisen was binnen 2 minuten klaar!
Vriendelijk
Ikvindt tandarts reitsma geweldig, maar vondt de oude praktijk veel leuker..veel persoonlijker, vindt het aan de telefoon ook zo onpersoonlijk,
Worden Altijd vriendelijk en correct geholpen
Fantastisch, zoals altijd.
Ik ervaar het altijd goed bij deze praktijk vriendelijk personeel, geduldig je komt er niet voor de gezelligheid maar ga nooit met een ontevreden gevoel naar huis
Door de persoonlijke benadering door Carel Zeegers en assistente Renate voel ik me als patiënte gezien en prettig behandeld.
Snel, vlot, aardig en adequaat
Het was geheel naar wens
Vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt en alles goed uitlegt
Uitleg over gebit, rustige behandeling en fijn resultaat
Helaas moet ik constateren dat er veel onduidelijkheid was tijdens het gesprek. Wel was duidelijk dat aan beide zijden in de onderkaak er een probleem is. Aan beide zijden wortelresten verwijderen. Gesproken over de mogelijkheden m.b.t. implantatie c.q een frame. Er zou een verwijsbrief worden gestuurd naar de kaakchirurg die dan telefonisch een afspraak maakt. Verder zouden er 2 begrotingen worden gemaild. 2 dagen later nog geen reactie, dus vanmorgen gebeld, Helaas was er nog geen verwijsbrief gestuurd naar de kaakchirurg, Sandra was er 2 dagen niet en zij maakt de verwijsbrieven. Mijn grootste punt is dat er niet wordt doorgesproken wat wanneer wordt gedaan. Onduidelijkheid troef, wees helder in het communiceren dan worden de cliënten niet nerveus en geïrriteerd. Nu is zijn er 2 dagen verlopen zonder dat er iets is gedaan. Een gemiste kans.
Prima.
Brinkstraat 53