Er was een stukje uit een oude vulling van een hoektand gebroken. De hele amalgaam vulling moest vervangen worden en toch stond ik inclusief verdoving (waar ik overigens helemaal niets van voelde) binnen 30 minuten weer buiten! Zeer tevreden!
All look tijd vlot en goed geholpen
Prima uitleg en behandeling.
Snel aan de beurt en ook weer snel klaar. met wat tips om beter te kunnen flossen
Netjes op afgesproken tijd a d beurt. Keurige behandeling.
Ben tevreden over het feit dat het tandsteen verwijderen gelijk kan met de controle. Scheelt een x extra komen.
Alles in orde
Voldoet aan de verwachting
Mijn bovengebit moest getrokken worden. Carmen heeft alle verdovingen vrijwel pijnloos gezet, erg prettig! Na 2 dagen geneest het tandvlees alweer mooi. De prothese was wel te groot maar Geert doet zijn best om het goed op te lossen waarvoor mijn dank. Erg wennen aan de nieuwe look maar ik ben ervan overtuigd dat het goed gaat komen.
Ben heel goed geholpen
Goed geholpen meteen aan de beurt. Professionele houding
Goed en snel geholpen
Kom al jaren bij tandarts de Heer Zeegers, uitstekende en vriendelijke persoon die echt aandacht aan je schenk.
zeer persoonlijk en vriendelijke behandeling
Kies vullen bleek kanaalbehandeling te worden. Gelijk op dat moment van mijn pijn af geholpen.
Goed behandeld erg vriendelijk goede uitleg
De afspraak voor tandarts en mondhygiëniste die ik had stond bij mij 2 maanden eerder gepland. Hiervoor had ik een mailbericht gekregen met datum en tijdstip. Toen ik kwam werd mij gezegd dat ik geen afspraak zou hebben en deze over 2 maanden was gepland. (Ondanks mijn bewijs, wat ik heb laten zien, wel een afspraak te hebben) De maandag daarop kreeg ik bericht van de assistente dat de afspraak niet door was gegaan vanwege ziekte van de mondhygiëniste. Dat was vreemd want ik had ook een afspraak bij de tandarts. Kortom ik kreeg het gevoel met een kluitje in het riet te worden gestuurd. Veel liever had ik gewoon gehoord dat er iets fout was gegaan. Daar had ik meer begrip voor op kunnen brengen Het echte bezoek 2 maand later verliep wel goed en daar ben ik tevreden over.
Ben al jaaaaaren bij deze tandartsen praktijk en heb voor het eerst in al die jaren uitleg gekregen wat er allemaal gaat gebeuren en hebben de foto's laten zien van mijn gebit hoe het er uit ziet.is nog noooooit eerder gebeurd.SAPO voor deze mondhygiëniste ,mag het nog een x doen.
Altijd vriendelijk en keurig te woord gestaan.
Mijn niet willen geloven En niet goed om gaan met angst van een patiënt
Prima behandeling
Vriendelijk en goede informatie
Zie boven
Je wordt ontvangen, netjes te woord gestaan. Naar de wachtkamer gewezen. Vervolgens door de assistente of tandarts opgehaald voor controle of behandeling.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen