Sinds kort bij puur. Zelf heb ik altijd tandsteen en 9 vd 10 keer ook een vulling oid. De vorige tandarts wist dit en deed tandsteen en de vulling er direct achteraan. Nu mag ik e4 voor weerkomen....
Tandarts Zeegers is een fijne, vriendelijke man. Bijna nooit hoef je lang te wachten, hij is altijd op tijd behalve met een spoedgeval er tussen door wat logisch is.
geen opmerkingen alleen dat ik lang moet wachten voor een behandeling.
Ben erg tevreden met Puur Mondzorg
zeer fijne behandeling
Mijn gebit is door de preventieassistent gecontroleerd en vrijgemaakt van het aanwezig tandsteen. Prima advies gekregen m.b.t. het gebruik van de haakse borsteltjes voor tussen de tanden. Ik wist niet dat deze bestonden, ik gebruikte altijd de rechte variant. Ik heb ze nu twee avonden gebruikt, maar dat werkt veel beter dan de rechte versie. Dank je wel Allyon!
Strak georganiseerd
Vriendelijke dame, Jennie. Erg kundig en plezierig in omgang.
Fijne mensen die rekening met je houden
Heb veel tandartsen gehad en durf niet echt meer maar ben toch gegaan om dat ik kiespijn had kies laten trekken was heel erg relax en dat heeft mij heel goed gedaan
Ruim voldoende
Zie boven
kan niet beter
We worden altijd prima geholpen Goed tevreden Gr Joke Hoorn
Prettig ondanks t feit dat k t doodeng vind om te komen
persoonlijk vind ik het jammer dat het kleinschalige van vroeger langzamer maar zeker verdwijnt en er een bepaalde zakelijkheid voor terug komt en dat er wat meer bij stil mag worden gestaan dat niet iedereen gemakkelijk de extra kosten zoals bijv. een kroon kan betalen
Op vriendelijke en rustige manier uitleg gehad over de behandeling. De behandeling zelf is nagenoeg pijnloos uitgevoerd. Goede instructies gehad voor het vervolg.
Met de huidige moderne technieken krijg ik tijdig via de mail tijdig een herinnering van mijn afspraak. In de behandelkamer wordt ik vakkundig geholpen terwijl er mooie muziek op de achtergrond speelt. Na de controle wordt gelijk het tandsteen verwijderd en kan ik met een mooi gepolijst gebit met een glimlach de praktijk verlaten.
Mijn controle afspraak was zeer prettig. Direct tandsteen verwijdert !
Er is goed aandacht aan mijn gebit besteed en voldoende de tijd genomen om mij met goed verzorgd gebit weer naar huis te laten gaan
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen