Ze hadden mij heel goed behandeld, en ook een goede uitleg. Groet, Jan
Op de tandarts met zijn assistenten heb ik niets aan te merken. De wachtkamer is wel ongezellig en saai en er wordt geen FREE-WIFI aangeboden.
Prima, goede en duidelijke informatie verkregen.
In tegenstelling tot wat ik normaal ervaar ging de laatste mondhygienebehandeling, met name het polijsten, wel erg snel. Dat duurt normaal veel langer. Kan me niet voorstellen dat er nauwelijks iets te behandelen viel.
Positief
Door tandarts reitsma is mijn zoon van 2 jaar goed begeleid tijdens zijn eerste tandartsbezoek in de stoel. Mijn zoon was erg trots na de tijd en blij met zijn vliegtuigje!
Uitstekend .
Dit keer een fijne mondhygiëniste. De vorige keren had ik het soms idee dat men er niet zo veel zin in had.
Behandeling in prettige sfeer met persoonlijke aandacht.
Prettig om te komen met deze medewerkers.
Vriendelijk personeel en gemotiveerd
Vriendelijke benadering en geruststellend. Tandarts Reitsma straalt rust uit. Hij legt als je vragen hebt,het duidelijk uit.
Goede tandartsenpraktijk, professionele behandeling !!
Positieve ervaring
Ik ken mijn tandarts en zijn assistentes al jaren. Ze blijven goede zorg leveren en zijn persoonlijk betrokken. Het pleit voor tandarts Zeegers dat zijn team al zo lang met hem werkt.
Ik werd snel geholpen. Vriendelijk en gezellig.
goed geholpen, en geinformeerd.
Ik heb dit formulier al eerder ingevuld|
Alleen maar positieve ervaring .
Legde alles prima uit
Stukje van een kies afgebroken geholpen door eigen tandarts Carmen. Werkt snel én goed. Eerder dit jaar op haar advies een prima passende brug gekregen met nieuwste techniek van de externe tand technieker.
Wordt altijd vriendelijk geholpen. Korte wachttijden. Gewoon prettig voor zover een tandarts dat kan zijn.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen