Behandeling van de mond hygiëniste was prima. Er werd aangegeven dat ik nog even mocht wachten in de wachtkamer en dat ik zo opgehaald zou worden door de tandarts. De tandarts kwam iedereen ophalen uit de wachtkamer behalve mij. Ik heb 25 minuten gewacht en hoorde de tandarts nog zeggen dat ik niet op zijn lijst stond. Hierop naar de balie gegaan. “Er is iets misgegaan, er zit nu nog iemand in de stoel daarna bent u” dan zijn we inmiddels 30 minuten verder. Voor mij was het wel klaar. Ik had niet verwacht een uur kwijt te zijn aan een tandarts bezoek. Anders had ik mijn agenda anders ingevuld.
Ik blijf het vervelend vinden dat bij Puur Mondzorg de telefonische bereikbaarheid niet optimaal is. Wachten, dan het hoofdkantoor en dan doorverbonden worden met Hoogeveen. Afspraak maken via de site vind ik niet prettig.
Wat ik wel ergelijk vind dat de rekening via de mail heel omslagtig werkt. Ik kan niet met dit bestand werken, de rekening printen en opslaan. Wil de rekening graag zonder die beveiliging per mail krijgen a.u.b.
Prettig geholpen
Zorg is goed, bali medewerkers mogen wel wat meer plezier uitstralen. Dat doen ze nu niet
Problemen met je tanden is nooit leuk. Fijn dus als je snel terecht kunt. Ik werd geholpen door tandarts Carmen. Zij werkt snel en luistert goed naar je.
Hoezo verplicht ???
Goede ervaring
Ik ben prima behandeld.
Jammer dat mijn dubbele afspraak Tandarts + Mondhygiëniste werd gecanceld omdat er geen mondhygiëniste beschikbaar was. Dit betekend dat ik 2 maal verlof moet opnemen, hopelijk word dit issue snel opgelost. Verder tevreden over de behandelingen!!
Goede behandeling , klachten worden serieus genomen Geen lange wachttijden, Deze keer ook niet voor de behandeling na controle. Vriendelijk personeel
Goede tandarts, al jaren tevreden.
Vanaf de afspraak tot en met de behandeling was het goed geregeld
was goed en netjes behandeld
Wel even vermelden dat de arts niet de eigen arts is.
Een dag voor mijn vakantie knapt er lijm van mijn spalkje die achter mijn voortanden zit. De assistente had mij nog diezelfde dag ingepland om dit te repareren. Dit ondanks dat het spalkje geplaatst was door de orthodontist. Heel erg bedankt
Goed geholpen en goed advies
Zie boven
Zeer vriendelijke tandarts en assistentes. Zeker aan te raden tandarts praktijk.
Ze zijn allemaal vriendelijk. Tijdens schoonmaken werd er wat hard geprikt in het tandvlees om na te gaan hoe het tandvlees staat is. En de controle vinden ze altijd wel wat dat je weer moet terug komen de volgende keer. Ik mankeer nooit zowat aan mijn gebit maar toch vinden ze in mijn ogen altijd wel iets.
Gaat goed zo
Snel en pijnloos behandeld
Vriendelijk, duidelijke uitleg, vakkundig, snel. Geen achteraf klachten.
Kom al jaren hier, ook toen willenborg nog tandarts was! De vorige keren vond ik het minder! Iedere x een andere tandarts, Maar dat zal wel in deze setting horen ! Verder prima en geen klachten
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen