Als ik binnen kom Dan is mijn spanning vrij snel weg.
Zoals in de aanhef, prima. Geen klachten bij aankomst, geen klachten bij vertrek.
Ze doen echt heel rustig ze nemen de tijd voor je als je bang bent ik vind dit een goede aanrader.
Positief
Je gebit wordt goed nagekeken en zorgvuldig gereinigd. Met vriendelijke groet, Een tevreden klant
Hele goede en aardige mondhygieniste
Onder prothese wordt nog aangepast zit al jaren niet echt lekker. We gaan het zien.
Goed en netjes behandeld
Zie boven
Personeel is vriendelijk en kundig. Maar wanneer ik afspraak plan voor controle, wil ik niet een mond hygiëne afspraak erbij opgedrongen krijgen. Heb ik niet om gevraagd en ook geen budget voor. Ook foto's worden opgedrongen. En sealen vd kiezen van mn kind. Bij tandarts wil ik alleen het hoogst noodzakelijke doen, niet al die extra's die een aantal jaar terug nog niet eens bestonden. Bij de tandarts wordt ik meest van al nog geconfronteerd met het feit dat ik een minima ben. Ontzettend naar. Terwijl ik in de rest van mn leven daar totaal geen last van heb. En hoezo misleidende info... Invullen van deze feedback kost veel meer tijd dan aangegeven. Weer geval van een vinger vragen en de hele hand nemen.
Ik kwam voor het eerst in deze praktijk en het voelde meteen goed. Ook kwamen de assistenten direct heel leuk over en ik voelde mij bij de tandarts direct in goede handen. Ik heb na mijn eerste bezoek er een heel goed gevoel van over gehouden.
Ervaring als ontspannend beleefd
Zie boven
Prima!
als goed
Goed.
Ik had een afspraak met dit Reitsma maar kreeg zonder overleg een andere tandarts. Dit verwonderde mij enorm. Verder was het consult naar wens maar heb aangegeven dat ik de volgende keer mijn eigen tandarts wil.
Periodieke controle
Prettig ontvangen, goede toelichting over de behandeling
Meedenkend, voor- en nadelen samen afwegen, deskundig, vriendelijk, voel me serieus genomen.
Maanden wachten voor een (vervolg)afspraak behoeft verbetering..
Tot nu positief
Brinkstraat 53