Aantal keren vaste tandarts gehad, dit is fijn. Mondhygiënistes wisselen vaak. De laatste was uitstekend.
Ben blij met de tandarts en zijn assistentes dat is al 50 jaar oké
Ondanks dat het vroeg in de ochtend was werd ik zeer vriendelijk ontvangen door de mondhygiëniste. Ze legde uit dat het zou kunnen gebeuren dat de tandarts tussendoor de controle zou komen doen. Op enig moment kwam de tandarts binnen en was vriendelijk en lichtte toe wat hij deed en constateerde. Ook zei hij waar de komende controles de aandacht op gevestigd zou blijven. Erg fijn. Zeker omdat ik dat bij eerdere bezoeken aan Puur Mondverzorging dit heel anders heb moeten ervaren.
Prima, super tevreden
Alles gaat in goed overleg. Goede adviezen en duidelijke uitleg hoe of wat.
Ik ben nu een stuk minder zenuwachtig om naar de tandarts of mondhygiënist(e) te gaan ;)
Controle verliep prima
Ik kreeg goede informatie, steeds werd er verteld wat er gedaan ging worden en waarom. Zorgvuldige controle. Top!!! Mail om je te herinnering aan de afspraak een toen ik een mail stuurde met vragen kreeg ik snel antwoord terug
Tip van tandarts: afspraak voor halfjaarlijkse controle en mondhygiëniste op dezelfde dag na elkaar plannen. Deze tips maken het verschil. Afspraak direct weer maken bij balie en wordt direct per mail bevestigd en in de agenda geplaats.
Op je gemak voelen, aandacht en een goede behandeling
In mijn jeugd geen fijne ervaringen gehad bij de tandartsen, en heb daardoor best veel angst. Nu is Carmen mijn tandarts. Door haar rustige aanpak dmv vertellen wat er gaat gebeuren en wat ze allemaal gaat doen word mijn angst elke keer minder, zowel bij de controle als bij een behandeling. En los daarvan zijn de medewerkers die ik daar zie erg vriendelijk.
Ik vond het niet vervelend om naar de tandarts te gaan. Ik werd zeer vriendelijk geholpen. geen op en of aanmerkingen. prima
positief
Mijn ervaring is de laatste keren top! Bij tandtechniek dhr Geert!
Fijn dat bij de controle het gaatje gelijk werd behandeld en ook het schoonmaken meteen werd gedaan.
Goede behandeling
ik ben de laatste tijd heel vaak op de praktijk geweest, maar niet naar een tandarts, ik kwam voor de tandtechnicus.
Ontvangst, tandarts en assistente zeer prettig en professioneel
Nieuwe tandarts Andrea. Goede tandarts
Gebeld omdat ik stuk van mijn kies had. Binnen 2 dagen aan de beurt, dacht dat hij getrokken moest worden. Carmen dacht daar anders over en stelde mooie oplossing voor due ze direct heeft uitgevoerd. Legt goed uit, lijkt geen tijdsdruk te hebben , zorgzaam eerlijk.
Tegenwoordig kan ik bij "Puur" eerst de controle uit laten voeren en indien nodig aansluitend de mondhygiëniste. Scheelt heel veel gereis en daardoor tijd.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen