goed en correct behandeld
Prettig en vakkundig geholpen door de tandarts en zijn assistente. Een controle van het gebit wordt zorgvuldig uitgevoerd.
Dat er problemen met mijn gebied is was bekend. Tandarts was moeilijk te verstaan zelfs na gezegd te hebben dat ik gehoor problemen heb, de assistente moest de dingen herhalen en verduidelijken omdat ik de tandarts niet kon verstaan. Bij thuiskomst had ik al twee offertes in mijn mailbox waar ik niet echt blij van werd. Als je medische achtergrond hebt zijn de offertes misschien te begrijpen, ze zeggen mij niets alleen wat de kosten zijn maar heb geen idee wat ervoor gedaan moet worden. Krijg ik twee offertes kan ik er geen keuze van maken want ik ken de verschillen ervan niet. Ik ben er niet met een vertrouwd en gerust gevoel weggegaan en weet nu nog niet wat er moet gebeuren. Had graag een betere uitleg cq. Begeleiding willen hebben om tot een goede behandeling te komen.
Zie boven.
Prettige vriendelijke mensen
Ik ben bij de mondhygiëniste en de tandarts geweest en ben zeer tevreden over de behandeling. Telefonisch contact met de dames aan de balie is altijd plezierig en correct.
De mondhygieniste heeft een goede persoonlijkheid. Aardige dame, met zorg voor de client, Ze weet wat haar vak inhoudt en heeft mij een prettige behandeling gegeven... met goede tips voor nog beter onderhouden van het gebit.
??
Ik ben voor een behandeling van twee uur geweest. Ik ben altijd erg gespannen maar karel en assistent hebben me hier goed door heen geloosd. Weinig pijnklachten gehad.
Je meld je en kunt rustig gaan zitten om af te wachten.
Bij de mondhygiënist geweest, had redelijk wat tandsteen volgens haar( dat kan maar ervoer het niet als zijnde zo veel meer dan de vorige keer ) alles is goed weggehaald, tussentijds controle van de tandarts gehad , alles prima , totdat ik de rekening zag, van 110,- euro en 28,- ( achter de komma weet ik zo niet meer ) maar ik schrok van de rekening dus vorige keer 4 eenheden en nu 8, vreemd en dat de tandarts dubbel tarief moet ontvangen, ik ben het dan ook niet eens met de rekening ! En als er geen fatsoenlijke oplossing voor komt , ga ik opzoek naar een andere tandarts, ik heb hier een nare bijsmaak van!
Prettig geholpen.
Deze tandarts heeft mij van mijn angsten afgeholpen. Voor de kinderen is hij ook erg fijn. Rustig, uitleggend, ruimte voor hun gevoel. Hij heeft een fijn team om zich heen staan met bekwame assistentes. Bijna een feestje om naar de tandarts te gaan. Alleen het maken van een afspraak is waardeloos. Ik wil een afspraak voor mij samen met mijn twee zonen. Dat kan niet volgens het systeem. En toen ik telefonisch een afspraak maakte , werd een controleafspraak voor anderhalf uur gepland. We stonden na een half uur weer buiten.
Het enige punt was, ik dacht dat ik alleen een afspraak had voor controle maar was ook gelijk voor mondhygienist. Dat was mij niet duidelijk. Verder prima
Er werd een afspraak gemaakt terwijl de tandarts op vakantie was. Zou het liefst zelf een afspraak plannen, kan nu alleen een voorkeur voor een dag opgeven. Als je fulltime werkt, is dat erg lastig
Prima!
Prettig geholpen
Door goed overleg, en uitleg.
De preventieassistent hield rekening met gevoelige plekken, ze meldde dit heel netjes van de voren. Ik heb haar verteld van de vreselijke ervaring de vorige keer bij haar collega. Hele fijne preventieassistente!
Er werd geluisterd naar mijn klacht en werd vakkundig en vriendelijk geholpen door tandarts en preventie assistente.
Prima!
Ik kwam voor controle. Geen bijzonderheden.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen