Tijdens behandeling door mondhygiëniste, kwam tandarts binnen, om mijn gebit te controleren. Was mij eerst niet duidelijk dat het de tandarts betrof, omdat ze zich niet bekend maakte als tandarts. Verder alle lof voor de praktijk.
ga er met een goed gevoel naar toe en kom altijd met een goed gevoel weer terug!
Zag er een beetje tegenop vanwege de laatste keer dat ik ook niet bij mijn eigen tandarts terecht kon. Maar deze tandarts heeft alles zo goed uitgelegd, ondanks dat ze een buitenlands accent had kon ze het allemaal erg duidelijk uitleggen. De vorige vervangende tandarts zei bij mijn laatste controle, al je verstandskiezen moeten eruit punt. Ik wist niet eens dat ze al door waren en heb nooit iets gevoeld oid, deze tandarts kon me precies uitleggen waarom ik nu 1x pijn heb gehad en waarom het wel verstandig was om in ieder geval 1 kant eruit te halen. Erg tevreden over deze arts
Lijkt mij duidelijk!
Al jaren zeer tevreden over onze tandarts en zijn assistentes.
Betrokken medewerkers. Duidelijke uitleg over wat ze (gaan) doen en over de kosten. Vriendelijk.
Kan niet beter. Goede behandeling en eenpatient vriendelijke tandarts.
Zie hierboven.
Ik vond de tandarts gehaast te werk gaan. Ze nam nu wel meer tijd dan andere keren. Ik had een dubbele afspraak, maar toen ik kwam gaven ze aan dat ik alleen controle had. Nu kon ik alsnog ook naar de mondhygiënist.. Ook haar vond ik eeg gehaast te weekgaan en met reinigen ook alles snel snel snel. Ging niet alle tanden/kiezen goed bij langs. Ik vindt het erg veranderd sinds de praktijk is overgenomen. Ik vindt de controles elke keer allemaal snel gaan en heb niet de indruk dat er even goed de tijd voor je gemaakt wordt. Anders dan ik gewend ben dan met de praktijk van tandarts Willenborg.
Vlot geholpen Goed advies Vriendelijk Begripvol
Ik was snel aan de beurt en heb goede hulp gekregen
Ik ben goed geholpen
Ging snel en goed
Overgestapt van Puur Mondzorg Emmen naar Hoogeveen. De service, vriendelijkheid en deskundige tandartsen zijn, zoals gewend in Emmen, bij Puur Mondzorg Hoogeveen van hetzelfde hoge niveau!
Er straalt rust uit in de praktijk. De behandelaren nemen de tijd voor mij.
Vriendelijk en deskundig
Geen opmerkingen
Nvt
Het even een mail krijgen om je eraan te herinneren aan je halfjaarlijkse controle vinden wij makkelijk. Het tefonisch contact is prettig en een afspraak maken is snel.geregeld. Wij hebben al jaren de zelfde tandarts en deze zit nu onder 1 dak bij Puur Mondzorg.
Fijne ontvangst, snelle behandeling en vriendelijk personeel
The workers at the desk were very friendly and clear to handle our appointments. The dentist and assistant were very professional, identifiying and explaining the next steps to be taken in order to improve my mouth health.
Vriendelijk personeel en correct geholpen , Kapstok in de wachtkamer is zeer onhandig ,kunt er je jas niet fatsoenlijk aan ophangen
x
Goede ervaringen