Aardig vriendelijk en hulpvaardig
Ik ben tevreden over de kundigheid En de vriendelijkheid.
Het voel vertouwen .ik heb het ook wel eens anders mee gemaakt met een ander tandarts niet bij jullie maar bij een andere tandartspraktijk .
Vriendelijk en vakbekwaam
Zeegers en assistentes zijn gewoon toppers!
Er wordt naar mij geluisterd. Mijn pijnklachten worden serieus genomen.
De controle is goed gegaan
Prima geholpen en goede uitleg.
Mondhygienist wa vriendelijk en netjes , de tandarts ging eficient te werk en legde alles uit zeer tevreden
Altijd een dubbele afspraak, reinigen, polijsten, en aansluitend loopt de tandarts even na.... Prima!!
Mooie vriendelijke dame die haar vak verstaat. Zou haar bij iedereen aanbevelen.
aardige mensen je hoeft geen angst te hebben
Vriendelijke medewerkers en grondige behandeling.
Heb nu twee jaar een kunstgebit en ben als nacontrole langs geweest bij tandarts die mij destijds doorverwees naar kaakchirurg. Mijn mond is goed nagekeken en ook hoe het kunstgebit zit. Advies gekregen om na twee jaar het noodgebit te vervangen door nieuw, definitief gebit.
Eenmaal bij de tandarts is prima. Alleen heeft dit bedrijf een vervelend planningssysteem als je met meerdere mensen uit een gezin een afspraak wil maken. Dat kan blijkbaar telefonisch niet...
Hallo, Van binnenkomen in de praktijk tm verlaten van de praktijk verloopt alles op rolletjes. Prima dus, groet,Anita Bos
Snel en vlot geholpen!
Ik ben een angsthaas. Maar bij Carmen voel ik me echt rustig
Mijn ervaring in deze praktijk is over het algemeen uitstekend.
Ik kom al 20 jaar bij Carel Zeegers als tandarts. Hij verstaat zijn vak en en is zeer ervaren in zijn behandelingen. Dat geldt tevens voor zijn personeel.
Heel Goed ,proffessioneel
Geven duidelijk aan waar ze mee bezig zijn en waarom
Doe gewoon je werk en stop met die belachelijke enquetes.
Duidelijke uitleg en toelichting
Brinkstraat 53