Kordaat
en hij is ook nog vakbekwaam. hij heeft zich netjes voorgesteld maar ben zij naam kwijt.
Ik zit al heel lang bij deze tandarts. Als ik angst heb dat begrijpt hij heel goed. Hij is voorzichtig in je mond. En de assistent is ook al jaren vertrouwd. Ik heb vaak dezelfde mevrouw.
Tevreden, goed verteld wat vervolg behandeling is
Sinds het niet meer Willenborg is, is het wel veranderd. De dame die je welkom heet (vermoed dat de dame die er al jaren werkt er nog wel werkt, maar die dag niet aanwezig is) weet niet wie je bent. Niet dat de andere mij persoonlijk kent maar op basis van leeftijd binnen dat afspraakvenster wist ze meteen wie je was, werkte ze heel keurig en correct. Kwam je aanlopen dan zei ze al, ah een vervolgafspraak etc. etc. Dat actief meedenken miste ik een beetje van de dames (er zaten er 2) die er nu zaten, in eigen kleding ipv praktijkkleding. Over de tandarts niets dan lof.
Tandartsen zijn ***! Verder wel leuke en aardige mensen hoor
Hoewel de afspraak niet juist was gemaakt was de behandeling prima Men had een behandeling vd mondhygianiste ongevraagd toegevoegd.
zie boven en onder
Tuut
Ik was ingepland om naar de mondhygieniste te komen, maar die was er niet. Een tandarts keek naar mijn tandvlees. Hoe kan ik weten dat hij de mondhygenist niet is? De afgelopen jaren ben ik onder behandeling geweest bij de kaakchirurg en revalidatiecentrum in Zwolle voor mijn mond. Dat heb ik aangegeven toen ik de afspraak maakte. Als van dit consult een factuur kom breng ik hem naar de betreffende receptioniste terug zodat zij het kan betalen. Ik vind dit een slechte zaak.
Vriendelijke mensen en je wordt goed geholpen.
Prima contact en geholpen
Vriendelijke ontvangst en je krijgt informatie over de behandeling.
Erg blij met Tandarts Perez
Ik mocht meteen langs komen met kiespijn. Ondanks dat ik op het laatste moment er tussen gepland moest worden, hadden een tandarts en zijn tandartsassistente alle tijd voor me. Ze hebben me heel goed geholpen. Echt super!
Vriendelijke tandarts en mondhygiënisten overig personeel behulpzaam. Stellen je goed gerust en nemen alle tijd voor je.
Was een vriendelijke mondhygiënisch, gaf goeie tips. Ik moest elektrisch poetsen en ze ging voor mij kijken welke voor mij het beste zou werken. Ze gaf aan Oral B 3 Pro 3000 en vertelde dat by de kruidvat in de aanbieding was, deze ook gelijk aangeschaft.
Goed, eerlijk open gesprek
Zowel de mondhygiëniste en tandarts waren beide vakkundig en een heldere communicatie wat de behandeling betreft. Dit op een zeer vriendelijke toon.
Vriendelijk geholpen en mijn tanden zijn weer netjes
Wij worden altijd geholpen zoals we verwachten ook mijn kinderen en vrouw tevreden ,gewoon zo houden.
kwam voor halfjaar controle maar dat is inmiddels meer denk ik
Tandarts houd geen rekening met de patiënt.
Was prima in orde
Brinkstraat 53