Controle en direct gebit reinigen, wat een uitkomst! Echt top, nu hoef ik niet speciaal daarvoor terug te komen.
Geweldig geholpen nu met de nieuwe methode
Fijne assistente, die rekening houdt met de patiënt
Goed bedrijf ,maar recent iets langere wachttijden ivm ziektes en verlof van personeel
Vriendelijk rustig
Tand uitstekend gerepareerd, binnen redelijke tijd. Zat helaas wel een weekend tussen wat heeft geleid tot enig ongemak. Resultaat is echter goed. Tand ziet er weer uit als vanouds. Ben heel tevreden.
Prima geholpen
Zie hierboven
Het zelfde als hier boven:-)
terwijl de mondhygiënist aan hrt werk is komt de tandarts langs. Een snelle beoordeling over de staat van mijn gebit. De mondhygiënist constateert later dat er een vulling los zit. Ze vraagt de tandarts om het te beoordelen, maar die komt niet. Het wordt afgedaan met een vervolg afspraak voor een nieuwe vulling. In mijn beleving heb ik alleen een consult bijbde mondhygiënist gehad. Waar ik wel bijna 100 euro voor af moet tikken. Ook de prijzen zijn verhoogd waarvan ik niet op de hoogte ben.
Over de tandarts heb ik geen slecht woord te schrijven. Alleen de mondhygiëniste was niet echt sympathiek tegen over de cliënt. Ze sprak tegen mij alsof ik een kind was. Dacht dat ik niet serieus genomen werd. En werd geen advies gegeven, maar dingen meegedeeld.
Super fijne praktijk kom er al jaren. Heel vriendelijk en geweldige tandartsen. Ben altijd enorm bang maar zij nemen de angst.
Ik was snel aan de beurt en goed geholpen. Had alleen tandsteen. Dat hebben ze direct verwijderd. Daarna fijn mijn gebit gepolijst. Fijn dat er geen vervolgafspraak nodig is
prettige behandeling
Ik ben al meer dan 20 jaar patient/klant van dhr Zeegers. Af en toe ben ik ook door een vervanger geholpen, en dat ging ook altijd prima. De rit naar Hoogeveen neem ik graag op de koop toe.
Duidelijke uitleg
Altijd op tijd! Goede vakmensen. Het beste voor mijn gebit!!
Ik ben met mijn dochter van 2.5 geweest. Wat een leuke ervaring voor haar, er word zo leuk gereageerd op kinderen. Het had voor haar geen betere ervaring kunnen zijn. Voor mijzelf, nooit klachten. Top service!
Ik werd door tandarts Mauri en de assistente zeer prettig geholpen tijdens de wortelkanaalbehandeling die ik plots moest ondergaan. Ze hebben duidelijke uitleg gegeven en stelden mij gerust, waardoor de spanning minder werd. Ook de baliemedewerkster was meedenkend en liep zelfs mee naar de auto, omdat ik wat draaierig was.
Tweejaarlijkse controle weer goed verlopen. Prettige sfeer.
Mijn gebit moest gereinigd worden, dit was redelijk gevoelig, maar dit komt omdat mijn tandvlees ontstoken was. Ben zeer tevreden, mijn gebit is goed gereinigd. Nu de ontsteking behandelen. Bedankt. Groet, Maikel
De controle door de tandarts (plaatsvervanger van tandarts Reitsma) verliep goed. Wat ik minder fijn heb ervaren is het kleine beetje tandplak ( aangegeven door de assistente) waarvoor blijkbaar lange tijd nodig was om te verwijderen. Ik heb de hele dag een pijnlijke mond gehad. In de beoordeling hieronder heb ik met de behandeling door de assistente rekening gehouden.
Prima geholpen
Praktisch geen wachttijd bij een afspraak, alle medewerkers zijn vriendelijk in de omgang. Behandelingen zijn goed op elkaar afgestemd en worden m.i vakkundig uitgevoerd
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen