De medewerkers zijn vriendelijk. Je gebit wordt zorgvuldig gecontroleerd en gereinigd. Ook is er tijd voor eventuele vragen.
Alles gebeurt heel netjes maar de hygiëne mag wel wat korter lag bijna 50 min in de stoel voor een controle en hygiëne…
Voorheen werd er vanalles opgedrongen: foto's, mondhygieniste, dubbele afspraken zonder daar om te vragen. Dat was nu gelukkig niet meer zo. Toen ik aangaf geen dubbele afspraak te willen, en ook geen foto, werd dit ook genoteerd voor een evt volgende keer.
zeer goed
Alles prima, airco was defect dus verschrikkelijk warm. Dat bleek tijdelijk te zijn door werkzaamheden door externen
zoals te doen gebruikelijk snel en vakkundig geholpen
Mijn ervaring is super klantvriendelijke benadering door assistenten! Tandarts legt goed uit en is ook klantvriendelijk
Alles prima in orde!
afspraak werd afgezegd wegens ziekte. Nieuwe afspraak werd meteen gemaakt, voor een week later
Ik ben over mijn behandeling zeer tevreden. Wil alleen even opmerken dat de mond protectioniste wel steeds langs mijn haar streek en haar hand op mijn oog liet steunen. Ik gebruik mascara en vind dat niet zo prettig. Verder was de behandeling goed. Compliment voor tandarts Carmen die me terug riep en snel even een kleine behandeling direct afmaakte.
Vriendelijke omgeving.
De mondhygiëniste begon op de afgesproken tijd, stelde relevante vragen en werkte vlot door en toch grondig. De tandarts was eveneens op tijd, en handelde voortvarend als de hygiëniste (controle en bijslijpen).
Uitstekend.
Positief
Prettige hulp en zorg
Al heel veel jaren altijd netjes behandeld.
Duidelijke uitleg omtrent de handelingen die verricht gaan worden.
Prima!
We worden altijd rustig en vriendelijk geholpen. Ook de uitleg wat er moet gebeuren is duidelijk en vriendelijk
Tevreden zoals al vele jaren
er was wel een communicatie storing. ik had van te voren opgegeven dat ik een combi afspraak wou, dus mondhygiëniste en controle door tandarts. Maar de mondhygiëniste dacht dat zij beide handelingen zou doen. daarvoor was zij ook bevoegd. Ik gaf aan dat ik het wenselijker vond, dat een tandarts de controle zou doen. dat is toen ook tussendoor uitgevoerd. na controle in agenda afspraak PUUR Mondzorg bleek dat ik het juist had. dus meer een communicatie fout. maar verder goed opgelost.
Ik maak altijd een dubbele afspraak mondhygiëne en tandarts. Deze keer en het is helaas niet de eerste keer is dit plotsklaps een enkele afspraak mondhygiëne. Tandartafspraak is niet gemaakt mijn vaste tandarts was niet aanwezig. Vind het niet fijn om daarvan niet op de hoogte te worden gebracht. Nu sta ik voor het blok dit kan ook anders… gewoon even een telefoontje of mailtje met uitleg.
zeer professioneel personeel
Brinkstraat 53