De behandeling is volledig volgens agspraak verlopen.
Ik ben netjes en snel geholpen
Ik kom voor mijn gevoel al eeuwenlang bij jullie. Overgrote deels heel tevreden.
Ik had gebeld, omdat mijn tand was afgebroken. Gelijk dezelfde middag kon ik nog heen om het te laten repareren. Goed en snel geregeld!
Er werd rekening gehouden met mijn ziekte!
Ik ben zeer tevreden hoe ik behandeld word. Stellen je op het gemak. En werken kundig
Zeer nauwkeurig en aardige mensen
De tandarts en de mondhygiëniste hebben mijn keurig geholpen
Zoals gewoonlijk.....goed!
Tandarts heeft tijdens de controles van mijn beide zonen en mij een slechte controle gedaan. Tandarts was zeer grof in het uiten van zijn woorden. Mijn oudste zoon moet betalen voor een controle afspraak en er is geen tot bijna geen controle gedaan. Hij heeft mijn zoon ook de deur gewezen op en manier dat niet gewoon is.
Goede behandeling, goede uitleg.
Er is een vervolgafspraak nodig, wel vervelend dat ik pas in september terecht kan. Er zit een vulling los, ben bang dat die er in mijn vakantie uit zal gaan.
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen
heb de behandeling fijn ervaren
Je wordt er vriendelijk geholpen.
Altijd op tijd geholpen! Super team. Tandarts zelf ook heel ReLex (duimpje (omdat emoticons niet mogen))
Goeie zorg, na controle altijd (pijnloos) schoon maken vind ik erg prettig.
Ze hielpen mij goed en waren erg vriendelijk
Goede behandeling
De tandarts kwam professioneel en geïnteresseerd over. Duidelijke uitleg en commentaren
Zoals altijd vriendelijk ontvangen, behandeling tandarts mondhyg. Als zeer goed ervaren en deskundig.
Een hele goede service. Er wordt goed gecommuniceerd en meegedacht ook met mijn oudste zoon die het spannend vind om naar de tandarts te gaan. Echt super!
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen