Heb altijd gecombineerde afspraak tandart/monhygienist. Gaat prima 2 in 1 keer. Alijd direct aan de beurt een uitloop. Prima voor elkaar.
Iedereen is vriendelijk als je binnen komt En naar tevredenheid geholpen
Vriendelijk personeel. Schone praktijk
Heel fijn dat mondhygiënist en tandarts vloeiend achter elkaar gaan. Mondhygiënist op leuke manier geïnterpreteerd en advies gevend..
Prettig dat alles wat gedaan word, ook uitgelegd word. Hoe en waarom.
ga zo door
Geduldig. Goede uitleg
Ik geef mijn ervaring een ruime 4 sterren, het is fijn dat de dames alles heel zorgvuldig uitleggen, wat er moet gaan gebeuren en tijdens de behandeling. Ik vind dat de mondhygiëniste erg liefdevol te werk gaat, alles gaat zacht en pijnloos. Tussendoor wordt regelmatig gevraagd of ik het nog vol hou.. De tandarts gebruikt niet onnodig verdoving, zonder verdoving is het bij haar altijd pijnloos en ze werkt snel, je staat weer buiten binnen 'no time"... De bijdrage die ik moet leveren voor de behandeling is te doen. Helaas is een kroon nog steeds heel erg duur en probeer ik dat zoveel mogelijk uit te stellen.... Jacqueline Edeling
Goede behandeling voor het ontstane gebits probleem
Vriendelijk, duidelijk, goed advies
Prettige service, klantvriendelijk. Tevreden over mijn eigen tandarts waar ik al jaren kom. Mis wel een beetje het persoonlijke contact aan de balie, voordat mijn tandarts zich aansloot bij Puur Mondzorg. Niemand kent je meer persoonlijk. Online afspraak maken ging heel moeilijk. Website werkte niet goed. Uiteindelijk na 4x proberen binnen 1,5 week, verzond hij ineens wel de online aanvraag voor een afspraak.
Ik ben goed en snel geholpen
meer dan goed
Zie onderstaande
Jammer dat er vrij lange tijd zitten tussen maken van afspraak en de behandeling maar ik begrijp dit wel. Een fijne tandarts!
Op tijd, open en professionele bejegening, van balie t/m tandarts (assistenten).
Vlot mondhygiëne en tandarts. Was goed op elkaar ingespeeld.
mijn ervaring was goed
Geheel naar wens.
Vriendelijk personeel en tweejaarlijkse controle gaat snel, maar vakkundig. Er worden geen behandelingen/middelen aangesmeerd, geen onnodige poespas of gedoe. Hoewel ik niet meer in de buurt woon, blijf ik hier komen.
Ben weer super goed geholpen de tandarts super fijne vrouw en de mondhygiënist ook ik ben altijd erg tevreden
Slecht
Tandarts is aardig en werkt super snel.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen