Heb zeer snel afspraak kunnen maken tbv afgebroken kies. Wederom uiterst vriendelijk en kundig geholpen door Carel en Renate !
Ben zeer goed geholpen
Personeel is vriendelijk. Werkt netjes. En alles gaat goed op tijd.
Zeer goede behandeling met vriendelijke vakmensen
Ik kreeg goede voorlichting en een prettige ontvangst en de begroting volgde spoedig.
Als prettig ook omdat er steeds gezegd werd wat men ging doen.
Wat ik erg jammer vond is dat ik een paar dagen voor de afspraak van mijn dochter gebeld heb omdat ik zag dat haar afspraak 30 min ging duren ik was benieuwd wat ze dan gingen doen zodat ik haar daar op voor kon bereiden dat heeft ze namelijk altijd nodig. Tegen mij werd gezegd dat ze poets les zou gaan krijgen en dat er tandsteen verwijderd zou worden waarop ik ook aan gaf dat ze misschien nog wel jong is daar voor en dat ze het nog spannend vind. Nou heb ik mijn dochter daar voorzichtig op voorbereid en uitgelegd dat het helemaal goed kwam maar ze vond dit wel erg spannend. Wat dus achteraf niet nodig was omdat ze alleen tandjes gingen tellen gelukkig want ze is 4 maar ze was helemaal overstuur ik vind dit erg jammer als mij nou gewoon was verteld ze gaan alleen even tandjes tellen en kijken in haar mondje was dit duidelijk. En had het voor haar de spanning gescheeld. Wat ook een beetje sneu was is dat mijn dochter als eerst geholpen werd ze ging op de stoel zitten en er werd gezegd je gaat nu achter over ze schrok hier erg van waardoor het meteen spannend werd toen moest ze even wachten op de tandarts dus ging de mondhygiënist zelf alvast kijken en met een blazer in haar mondje waarop ik zei dat ze alleen nog maar een keer was wezen wenen en tandjes gingen tellen mijn dochter moest toen ook meteen huilen. En daarna kwam de tandarts maar ze vond alles helemaal spannend toen en bleef steeds huilen. ik vond het erg jammer want de vorige keer vond ze het helemaal niet spannend omdat ze toen gewoon alleen naar de tandarts ging en die stelde haar erg op haar gemak. Ik ben normaal niet van de uitgebreide reviews maar dat stukje voelde even niet fijn de slechte uitleg via de telefoon en de eerste paar min van de behandeling. Voor de rest van de behandeling voor mezelf was ik erg tevreden.
Uiterst plezierig bezoek
Had een controle en dat was zo gedaan.
Samen in overleg , besluiten genomen. En ze boden een luisterend oor
Zeer ontspannen, vriendelijke en ongecompliceerde praktijk
Goed en vriendelijk geholpen. Elektrisch verwijderen van tandsteen was wel stuk minder prettig dan gewend.
Na 40 jaar voor het eerst weer bij een tandarts enz. alles prima geregeld
Naar alle tevredenheid geholpen
Pijnloze behandeling
Nemen de tijd, alles wordt goed uitgelegd,blij met deze praktijk
Goede, snelle aanpak. Duidelijke instructies
Keurig op tijd behandeld. Altijd prettige benadering.
Super vriendelijk ...
Helaas meerdere behandelingen nodig. Maar wordt in goed overleg gepland en uitgelegd. Ook de behandelingen tot nu toe worden nauwkeurig en prettig uitgevoerd.
Goede ervaring in zijn totaliteit. Professioneel, vriendelijk en bereidwillig.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen