De afspraken verlopen goed , aangegeven dat ik het liefst bij dezelfde persoon blijf in behandeling word mee genomen , personeel doet goed hun werk Echter wel problemen gehad met betalingen door fout van personeel waardoor ik incassobureaus achter mij aan kreeg met meerdere malen de betaling te voldoen, hier mee niet akkoord gegaan omdat er intern een fout werd gemaakt die ik mocht gaan betalen, niet akkoord en gebeld echter werd ik door puur mondzorg niet verder geholpen en werd ik van het kastje naar de muur gestuurd , gelukkig is het na veel moeite en inspanning wel opgelost waar ik blij mee ben
Ook goed geholpen door de tandarts en de preventiemedewerker deed het heel fijn bij mijn zoons
Prima praktijk. Benaderbaar voor (semi) spoed. Persoonlijk en kundig.
Met 5 minuten ook weer buiten. Toppie.
Ik moest eerst naar de mondhygiënist en daarna naar de tandarts. Het sloot perfect op elkaar aan. Iedereen was vriendelijk en alles zeer professioneel
Een hele goeie tandarts ben er super blij mee.
Goed.
Mijn tandarts was niet aanwezig. Blijkbaar was de afspraak voor mij en mijn dochter uit het systeem gehaald, want ik kon mij niet aanmelden bij de aanmeldzuil. We hebben 3 kwartier moeten wachten op de andere tandarts. Het was netjes geweest als ik van tevoren gebeld was voor een andere afspraak. De tandarts was wel vriendelijk.
Goed, nauwkeurig
Ik werd heel snel en vakkundig geholpen met het aanbrengen van een nieuwe vulling op een voortand.
Behandeling is van tevoren duidelijk doorgenomen, offerte was keurig en ruim van tevoren. Met een heel fijn gevoel uit de stoel gestapt en in mijn geval wil dat heel wat zeggen
Snel geholpen
Zie boven. Vriendelijk personeel.
Goed geholpen en vriendelijkheid
Prettig
Nette praktijk. Goede service maar vooral rekening houden met uw wensen.
als ik het vergelijk met de vorige tandarts gaat het allemaal wel heel vlot. Voor tandsteen altijd terugkomen en dan volde een lange behandelking Hier in combinatie met de controle:prima
Aan de tandarts heb ik op dit moment niks op aan te merken. Maar de laatste afspraak is niet goed gegaan. Bij mijn laatste bezoek van vorig jaar (2023) heb ik met de balie assistente meteen een afspraak gemaakt voor 3 januari 2024 om 8:45 u. Ik kreeg regelmatig een herhalingsbericht. Prima. Totdat ik een dag voor 3 januari een e-mail kreeg dat mijn tijd gewijzigd is. Ik had voor mijn werk al een afspraak gemaakt met een cliënt dat ik iets later zou komen. Maar doordat de tijd van Puur gewijzigd is van 8:45 u naar 9:40 u kon ik die morgen niet meer naar mijn klant. Ik kon de afspraak ook niet meer veranderen omdat dit minder dan 2 dagen was. Nu bleek dat ze me helemaal geen wijziging doorgestuurd hebben. Pas op 2 januari om 13:30 u kreeg ik de mail. Jammer dit,
Vervolgafspraak wordt direct in de praktijk gemaakt na een consult en bevestigd per email. Tevens wordt een reminder van een afspraak nogmaals tijdig vooraf aan een consult gestuurd per email. Qua patiënt beleving een prima manier van communicatie!
Goed behandeld
Duidelijke uitleg. Vriendelijke tandarts Reitsma. Ook is hij ontzettend lief met kinderen trouwens. Altijd kinderen op gemak stellen, grapje tussendoor. Open, eerlijke fijne man, hopelijk blijft hij nog lang in de praktijk.
Klantvriendelijk en goed geholpen
Prima behandeld door tandarts en mondhygiëniste.
plezierig en snel geholpen
Brinkstraat 53