Snel geholpen nadat ik belde met kiespijn. Behandeling was prima
afspraak met mondhygiënist en tandarts. Bleek een klein gaatje te hebben. Hoefde niet een nieuwe afspraak te maken maar werd direct geholpen.
Deskundige behandeling
Rustig. Vriendelijk goede uitleg Ook heel kalm en rustig na onze kinderen toe
Goeie tandarts
Vriendelijke pijnloze behandelingen
Prettig-zakelijke benadering. Aandacht voor persoonlijke vragen en behoeften. Prima
Goede ontvangst en behandeling
Ik vind deze tandarts goed
Dat ging allemaal goed
Fijn geholpen en goede uitleg
Prima en netjes behandeld.
Fijne sfeer, goeie behandeling!
Prettig
De bejegening is clientvriendelijk aan de balie.
Eerlijk en duskundig advies. Werkt netjes en houd rekening met mijn probleem. Niet alleen de tandarts maar tevens de assistentes
Top behandeld
Weer controle en schoonmaak, ging mooi rap, zonder problemen. Vriendelijke mondhygieniste.
Elkaar kennen (als patient en arts) geeft rust en vertrouwen. Evenzo de manier van werken, weten hoe te doen en zn dingen juist niet doen. Waarbij duidelijke uitleg gegeven wordt.
zie boven
Goede zorg alleen wel jammer dat je niet een vaste tandarts hebt. Je hebt iedere keer een andere tandarts
Online afspraak voor controle. Krijg 2 afspraken achter elkaar ingepland retour, 2x 20 minuten. 2e afspraak was dus niet gewenst. Stond binnen kwartier weer buiten. Ik verwacht echt geen dubbele nota..!
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen