Tandarts Zeegers is een fijne tandarts voor onze kinderen en voor ons als volwassenen. Luistert goed, is rustig, stelt de kinderen op gun gemak en is ontzettend vriendelijk.
Precies op de afgesproken tijd, ben ik geholpen op een goede en efficiënte manier.
Ik ben buitengewoon goed geholpen.
Tandarts en assistente waren goed en vriendelijk stelden mij op mijn gemak. Legden goed uit waarom de behandeling gebeurde.
Uitstekend geholpen
Stelde me gerust. En als er wat was aan geven
Door alle digitalisering verliest het persoonlijk contact. Dame achter de balie zitten achter hun scherm en een goeiemorgen kan er net aan vanaf
Vriendelijk en vakbekwaam muv baliemedewerkers.
gelukkig mijn eigen tandarts weer!!
Snel geholpen nadat ik belde met kiespijn. Behandeling was prima
afspraak met mondhygiënist en tandarts. Bleek een klein gaatje te hebben. Hoefde niet een nieuwe afspraak te maken maar werd direct geholpen.
Deskundige behandeling
Rustig. Vriendelijk goede uitleg Ook heel kalm en rustig na onze kinderen toe
Goeie tandarts
Vriendelijke pijnloze behandelingen
Prettig-zakelijke benadering. Aandacht voor persoonlijke vragen en behoeften. Prima
Goede ontvangst en behandeling
Ik vind deze tandarts goed
Dat ging allemaal goed
Fijn geholpen en goede uitleg
Prima en netjes behandeld.
Fijne sfeer, goeie behandeling!
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen