Zowel de tandarts als de mondhygiëniste werkten snel en kundig. Ook hoefde ik miet te wachten.
Inmiddels kom ik hier al 26 jaar. Telkens goed geholpen. Vaak helpen ze je meteen waardoor je niet een keer extra terug hoeft te komen voor bijvoorbeeld een gaatje vullen. Goede en vriendelijke service!
zoals al jaren ben ik weer heel fijn en vriendelijk geholpen!
Altyd netjes En komen hun afspraken na Vriendelijke mensen Gr bert
Duidelijk uitgelegd wat al goed ging en wat beter kan
vakbekwaam, geduldig en mededeelzaam
Eerst controle toen even de tandarts. Beide top.
Prettig
Had voor het eerst verdoving en vondt het spannend. Ben erg prettig gerustgesteld.
Prima ervaring
Zeer netjes en vriendelijk Zeer deskundige mensen
op tijd aan de beurt
Duidelijk en goed Rekening komt nog
Goed en vriendelijk
Mijn ervaring bij puur is gewoon dik in orde super.
Na de overname van tandarts Willenborg erg moeten wennen aan de nieuwe tandartsen in deze praktijk. De tandarts Dhr. Rosenfeld waar ik nou onder behandeling ben is erg nauwkeurig geeft goed advies en is rustig als het om een behandeling gaat. Steld je gerust. Dames van de balie zijn altijd vriendelijk en meedenkend. Ben tevreden over over deze tandarts praktijk. Enige nadeel voor mij is dat ik hiervoor altijd naar Hoogeveen moet reizen.
helaas , vroeger werd je bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door iemand achter de balie, nu aanmelden aan een zuil. erg onpersoonlijk
heel goed
Oplossingsgericht
Altijd prettig zelfs de kinderen vinden het leuk
Rustige behandeling tijdens controle afspraak. Belangstelling voor behandeling elders gedaan.
Tijdens mijn vakantie een stuk van mijn kies afgebroken. Meteen Puur gebeld en ik kon meteen de maandag na thuiskomst terecht, Binnen een half uurtje de kies weer prima gerepareerd.
Vriendelijke uitleg en bij alles wat ze gingen doen kreeg ik eerst uitleg.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen