Behandeling/controle uitgevoerd door iemand met de juiste expertise. Zij heeft goede tips gegeven, ruimte om zelf aan te geven wat er loos was. Hierop werd kundig op geanticipeerd. Klasse!
Net personeel en supersnel
Goed. Fijne controle en mondhygiëniste, sociaal, attent en deskundig.
Precies volgens de afgesproken tijd geholpen. Eerst heeft de tandarts een gebids kontrole gedaan. Daarna is mijn gebied gereinigd. Ik ben op een vriendelijke manier geholpen.
Goed verzorgd
weer perfect geholpen. door tandarts , mondhygiëniste en receptionisten.
Ze doet rustig, zegt wat ze gaat doen.
Goed binnenkomen en super tevreden over mijn tandarts al jaren.
Carel Zeegers en zijn team zijn kundige en vriendelijk in omgang.
goede nette tandartspraktijk
Goede behandeling en advies.
Prima behandeling van de mondhygiëniste
Heel goed
Fijne, vriendelijke lieve tandarts en assistenten. Niks te klagen. Mijn man zijn mening: vriendelijk, professioneel, betrouwbaar. Dikke 10 dus.
Prima geholpen uitleg gekregen wat er ging gebeuren
Behandeling bij een geweldige mondhygiëniste! Heel ontspannen en geen gezeur.
Vriendelijk en behulpzaam
Heel blij met tandarts Perez
vriendelijke tandsarts, goede behandeling
Ik ben erg goed geholpen en tandarts super aardige vrouw ik ben blij met zo'n tandarts
Vriendelijk en geduldig
Brinkstraat 53