Mijn ervaring bij deze tandarts is goed
Zelf was er weinig aan de hand, alleen wat tandsteen wat weggehaald moest worden. Instructies gekregen waar ik wat meer aandacht aan moet geven tijdens het poetsen. Personeel vraagt hoe het gaat en zijn vriendelijk
Voelde me gehoord en ben zorgvuldig behandeld.
“Receptiemevrouw” was nogal kort van stof. Alsof ze de korporaal in dienst was…………….
alles volgens afspraak
Zie hierboven
Pijnloos, en naar tevredenheid
Zoals gewoonlijk alles correct.
De tandarts ( vgl mij Jaap) was erg gezellig aanwezig. Het was een ontspannen consult.
De communicatie van mijn tandarts is top en zijn kundigheid, ik ben super blij dat hij mijn tandarts is.Het hele team er omheen van assistentes, mondhygiëniste en receptie is zeer betrokken. Verder zijn er natuurlijk nog meer specialisaties te benoemen maar op alle fronten is het een goede praktijk.
Fijne tandarts
Mijn kies was stuk en ik kon dezelfde dag nog worden geholpen door mijn eigen tandarts.
Een vriendelijke assistente en tandarts dhr.Hiemstra. Alles wordt uitgelegd. Ongedwongen sfeer.
Geen medewerkers aan de balie bij binnenkomst. Maar een apparaat waar je je aan moet melden. Wat schijnbaar ook zijn werking niet goed doet. Er worden mensen opgeroepen die er nog niet zijn, en mij wordt gevraagd hoe ik heet om mij niet onnodig lang te laten wachten. Tevens krijg ik het gevoel dat er producten worden aangeprezen (commerciële opzet) borige tandarts stond er anders in dan de huidige tandartsen.
Moeten mega lang wachten . Behandeling moet in een over 2 x verspreid worden terwijl dat nooit zo was . Terwijl ik aangeeft dat ik het in1 x gedaan wil hebben . (Gaatjes boren ) Word hierdoor extra op kosten gejaagd . Vind dit erg vervelend
Ik vond het contact afstandelijk. Geen enkele aandacht voor de kleinkinderen die mee moesten vanwege mijn oppasdag. Ze vonden het spannend om mee te gaan maar er was geen enkel vriendelijk woordje voor ze. Tandarts was binnen 2 minuten klaar met de controle.
Zoals altijd goed
Ik vond de behandeling erg onrustig, ze ging alle kanten op in m’n mond en keek al werkende ook nog op het scherm. Ik vond het niet prettig. Ik word al jaren behandeld door een mondhygiëniste maar de laatste 2 behandeling was ik zeker niet tevreden en heb dat ook aangegeven Ik vond de behandeling ook pijnlijk.
Controle afspraak en afspraak mondhygiënist worden vaak gecombineerd, heerlijk efficiënt. Je hoeft meestal niet lang te wachten in de wachtruimte. Je wordt prima geholpen en de sfeer is goed.
Geen bijzonderheden
Mijn angst word eindelijk stukje bij beetje minder voor de tandarts. Carmen is erg aardig en geduldig en haar assistente idem dito. Goed team.
Ik ging er vorige week voor het eerst heen omdat mijn eigen tandarts in paterswolde ziek was. Ik heb duidelijk aangegeven wat er was en waar de pijn zat. Op mijn aandringen heeft ze nog een foto gemaakt en haar conclusie was dat de nieuwe kroon te hoog was waardoor hij druk gaf. Maar dat was niet de reden van mijn pijn want ik bleek eek zeuw te hebben die doordat de kroon er op lag was gaan aansteken. Daar kwam ik de volgende dag achter toen ik weer naar mijn eigen tandarts kon
Zeer prettig ervaren.
Word altijd fijn geholpen.
Helaas mocht ik nog geen bevestiging ontvangen van de nieuwe controle-afspraak voor over een half jaar.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen